Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Hoe dan? Dag- en nachtverzorging van de huid

Hoe dan? Dag- en nachtverzorging van de huid

dagennachtverzorging

Geef jij je huid dagelijks genoeg aandacht? Met de juiste dagverzorging voed je de huid en bescherm je deze tegen invloeden van buitenaf. In de nacht kan je huid goed herstellen. DA legt uit hoe je je huid verzorgt en welke producten je daarvoor het best kan gebruiken.

Dagverzorging

Onze huid heeft dagelijks best wat te verduren: koude wind, fel zonlicht of een droge lucht bijvoorbeeld. Goed dus om de huid daar tegen te beschermen. Dat begint bij een goede dagcrème. Een dagcrème heeft een lichtere textuur dan een nachtcrème, en voedt en hydrateert de huid. Er zijn veel verschillende dagcrèmes voor elke soort huid. Een droge, vette, gecombineerde of gevoelige huid heeft namelijk elk een eigen behoefte. Ook je leeftijd heeft invloed op je huidverzorging, op deze blog lees je daar meer over.

Gebruik een dagcrème met SPF Iets wat elke dagcrème zou moeten hebben, is een SPF. Een SPF beschermt de huid tegen schadelijke uv-straling (uv A- en uv B-straling). Ook op bewolkte dagen is het belangrijk om te smeren met een factor, want uv B-straling gaat dwars door de wolken heen. Met een SPF bescherm je de huid tegen zonverbranding, huidveroudering en pigmentvlekken. 

Producten dagverzorging

image

Nivea Cellular luminous anti-pigment fluid cream SPF50 40 milliliter

46
.
19
1+1
Gratis
image

Zarqa Face dagcreme hydra 50 milliliter

21
.
19
15
.
89
25
%
korting
image

DA by Erica Dagcreme calendula 50 milliliter

9
.
95
2e
Halve
Prijs
image

Loreal Revitalift filler dagcreme 50 milliliter

50 ml
36
.
39
1+1
Gratis

Klaar voor de nacht

Een nachtcrème is over het algemeen wat voller dan een dagcrème. Het bevat voedende bestanddelen die de huid ’s nachts ondersteunen en herstellen. De huid vernieuwt zich in 28 dagen en dat gebeurt vooral tijdens de nacht. Als we slapen is de bloedcirculatie en de toevoer van voedingsstoffen hoger dan overdag en worden onze cellen hersteld. Een goede nachtcrème bevordert deze processen en is rijk aan voedingsstoffen. Antioxidianten als vitamine C en E helpen de huid herstellen, beschermen en verstevigen. Hyaluronzuur en glycerine werken hydraterend.

Smeer op een schone huid

Breng je dag- en nachtcrème aan op een gereinigde huid. Door je huid te reinigen verwijder je vuil, talg en make-up restjes en bereid je je huid voor op andere verzorgingsproducten. Hoe je dat doet, is afhankelijk van je huid. Je reinigt een droge huid op een andere manier dan een vettere huid. Op deze blog lees je meer over het reinigen van je huid.

oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash