Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Ondernemer worden bij DA?

  Ondernemer worden
  DA winkels te koop
   DA Herten

Een eigen DA drogisterij?

Je eigen DA drogisterij, op een goede locatie, met het DA merk dat iedereen kent? ⁠Dat kan nu! Wij zoeken enthousiaste (startende) ondernemers voor enkele goed lopende drogisterijen. Ben je ondernemend en heb je passie voor schoonheid en gezondheid en beschik je over minimaal € 25.000,- eigen geld? Neem dan direct contact met ons op via: acquisitie@da.nl

Vind hier een overzicht van de DA winkels die te koop staan ▶

DA-formule

De DA- formule is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij- ondernemer. Met meer dan 300 winkels zitten onze DA- ondernemers door heel Nederland. In dorpskernen, wijkwinkelcentra, ziekenhuizen en in combinatie met apotheken. Om optimaal in te spelen op de lokale marktsituaties kennen we binnen DA een aantal winkeltypes. Dat is logisch, want een kleine dorpskern vraagt om een andere winkel dan in een groot winkelcentrum. Ons bestaansrecht is krachtig, lokaal ondernemerschap. Samen met een inspirerend assortiment, passend advies en goede service maakt dat DA.

DA. Voel je goed

Goed voor jezelf zorgen, dat doen we samen. DA is jouw persoonlijke gezondheidsgids. Dichtbij voor al je vragen over dagelijkse gezondheid en verzorging. Samen ontdekken we wat het beste werkt voor jou. Om je goed en gezond te voelen. Elke dag opnieuw.

DA Pluspunten:

 1. Alle kennis in huis ⁠Voor al je dagelijkse gezondheidsvragen kun je bij ons terecht. Bij DA ben je verzekerd van actuele kennis en goed advies van een gediplomeerd specialist.
 2. Alle aandacht voor jou ⁠We staan iedere dag voor je klaar. We zien je en we zijn oprecht benieuwd naar je. Bij DA kijken we altijd naar wat goed voelt voor jou en daar vinden we de beste oplossingen bij.
 3. Advies zonder afspraak ⁠Heb je een vraag over je gezondheid? We geven je graag advies. Daarnaast meten we wat jij graag wilt weten, zoals cholesterol of je bloeddruk. Ter plekke, gewoon in de winkel.
 4. Alles beschikbaar ⁠Naast ons met zorg samengestelde assortiment in de winkel, hebben we nóg vele duizenden producten op voorraad. Vandaag besteld morgen in huis of in de winkel. Je goed en gezond voelen begint bij DA.
 5. Altijd betaalbaar ⁠Je gezondheid is het meest kostbare bezit dat je hebt. Zorgen voor jezelf moet altijd betaalbaar en bereikbaar zijn. Voor iedereen. Daarom letten we op de kleintjes en hebben we altijd goede aanbiedingen.

Persoonlijke begeleiding

DA- ondernemers worden ondersteund door één van onze operationele winkelbegeleiders. Zij adviseren en begeleiden de ondernemer en het winkelteam. Er wordt geadviseerd over ontwikkeling van marge en omzet, voorraadbeheer en het onderhouden van schappenplannen. Ook geeft de operationeel winkelbegeleider regelmatig trainingen op de winkelvloer. Dit alles om de ondernemer te ondersteunen in een optimale bedrijfsvoering.

DA folder De DA- formule wordt landelijk ondersteund door een wekelijkse actiefolder, die bij 1.900.000 huishoudens op de mat valt. Daarnaast geven we enkele keren per jaar themamagazines uit. Op de winkelvloer worden de folders en magazines uitgebreid ondersteund door Point of Sale materiaal, zoals posters, schapkaarten en A4 kaarten.

DA online Ook online is DA te vinden. Op de website www.da.nl vindt de consument allerlei informatie en tips, maar ook alle DA- vestigingen en de actuele folder. En de DA webshop is een verlengstuk van de fysieke winkel. De consument kan winkelen wanneer het hem of haar uitkomt. Ook is DA te vinden op verschillende social media kanalen.

Geschiedenis DA

DA bestaat inmiddels al 75 jaar en is opgericht vanuit de gedachte dat met krachtenbundeling en samenwerking meer bereikt wordt. Door de jaren heen is DA een sterk nationaal merk geworden dat op lokaal niveau ingevuld wordt door zelfstandig ondernemers. Sinds december 2015 is DA een onderdeel van de retailorganisatie Nederlandse Drogisterij Service B.V. met het servicekantoor in Lelystad.

DA- ondernemer

Als je start als ondernemer binnen onze formule kun je rekenen op deskundige begeleiding vanuit DA. Heb je belangstelling om als DA-ondernemer een nieuwe stap te zetten? Of wil je meer informatie. Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Let op: Wil je werken in een winkel als verkoopmedewerker of (assistent) drogist? Dan kun je bij de winkel zelf solliciteren.

Aangesloten-bij-De-Nationale-Franchise-Gids-logo.webp
Aangesloten bij Franchise+.webp