DA is overal DA winkel

Met onze ruim 270 winkels zitten we overal in Nederland. Om optimaal in te kunnen spelen op de lokale marktsituatie, kennen we binnen DA een aantal winkeltypes. Want een kleine dorpskern vraagt om een andere winkel dan een groot winkelcentrum. Met onze formule houden we daar uiteraard rekening mee.


Fris, Gezond & Mooi

Om het onze klanten nog makkelijk én overzichtelijk te maken, hebben we alle producten in onze winkels in drie werelden ingedeeld: Fris, Gezond en Mooi. De wereld Fris staat voor het vertrouwde drogisterij-assortiment, waarin alles voor persoonlijke verzorging verkrijgbaar is. Binnen de wereld Gezond tref je alles aan om gezond en vitaal te blijven. Denk aan zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie. Hiervoor hebben we een samenwerking met Mooi Parfumerie.


Winkelen bij DA: een beleving

In het winkelconcept van DA komen schoonheid en gezondheid samen in een uitnodigende winkelwereld. Iedere DA winkel is overzichtelijk en toegankelijk. Een omgeving die je inspireert en je volop mogelijkheden biedt om lekker in je vel te zitten. Kortom: bij DA is winkelen niet langer een ‘productje’ kopen, maar echt een beleving. Een winkel waar je kunt proberen, testen, ruiken en ervaren. Een winkel waar ze voor je klaar staan met een goed advies en een uitgekiend assortiment op het gebied van schoonheid en gezondheid. Een winkel die zich weet te onderscheiden! Zaken waar consumenten ook steeds meer naar op zoek gaan, zo wijzen onderzoeken uit.

Quote DA-ondernemer: ‘Het mooie van de DA-formule is dat je als ondernemer heel duidelijk je eigen accenten kunt aanbrengen. Zo kan ik mijn lokale onderscheidende vermogen vergroten, terwijl ik tegelijkertijd profiteer van het sterke DA-merk. Ik heb er bijvoorbeeld voor gekozen het luxe segment uit te breiden. Met succes, want we zitten dik in de plus. Onze klanten, leveranciers en medewerkers zijn razend enthousiast.’

Zie jij het zitten om als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf op te starten of uit te breiden in de nieuwe richting van DA? Kijk dan naar de voorwaarden waar je als DA ondernemers aan moet voldoen Als DA-ondernemer kun je op verschillende manieren instappen. Wil je een bestaande zaak overnemen, een nieuwe zaak opzetten of uitbreiden? Hoe het concreet gaat hangt af van je achtergrond en ervaring.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen is in ieder geval een HBO werk- en denkniveau vereist, evenals sociale vaardigheden en betrokkenheid bij het welzijn van mensen. Je adviseert immers over schoonheid en gezondheid: dat is voor iedereen altijd heel persoonlijk.

Onze selectieprocedure is streng. Maar als we geloven in je kwaliteiten als DA-ondernemer, dan kun je rekenen op onze onvoorwaardelijke steun en helpen we je om van je onderneming een succes te maken. Het klinkt misschien onbescheiden, maar dat kunnen we als geen ander.

Informatie aanvragen

Heb je belangstelling om als DA-ondernemer een nieuwe stap te zetten? Of wil je meer informatie. Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Let op: Wil je werken in een winkel als verkoopmedewerker of (assistent) drogist? Dan kun je bij de winkel zelf solliciteren.

E-mail onze klantenservice