Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Persberichten

    DA Drogist

Onderzoek overgang en incontinentie

Publicatiedatum: 22-4-2022

DA Drogist liet recent een onderzoek doen naar gezondheidsthema’s waarover we minder makkelijk praten. Zoals de overgang en incontinentie. Algemeen directeur Ruud van Munster van DA: “Uit het onderzoek kwam bijvoorbeeld naar voren dat 1 op de 5 vrouwen de overgang probeert uit te stellen. En dat 2 van de 3 vrouwen met overgangsklachten geen advies zoekt. Dat zijn opvallende cijfers waar we wat mee kunnen. DA wil lastige thema’s bespreekbaar maken en de drempel naar betere zelfzorg verlagen”.

Lees het hele bericht ▶

Een bijzonder verhaal in een bijzondere tijd

Publicatiedatum: 11-11-2020

Hamdy Taha heeft deze week in Utrecht zijn DA geopend. In deze bijzondere tijd een dapper besluit van hem om een drogisterij over te nemen. Wat drijft deze man om met zijn familie de beste drogist van Utrecht te worden?

Lees het hele bericht ▶

Coop en DA geven samenwerking in retail nieuwe impuls

Publicatiedatum: 17-9-2020

Vijf jaar geleden was de eerste samenwerking tussen Coop Supermarkten en DA Drogisterij & Parfumerie al een feit. In Nijverdal was de eerste vestiging die de primeur had met een DA, The Readshop en Coop supermarkt onder één dak. De start van een langere samenwerking die vandaag de dag laat zien dat deze win-win situatie erg loont.

Lees het hele bericht ▶

Opening 300ste DA winkel

Publicatiedatum: 27-11-2019

Vorige week donderdag, 21 november, opende DA Drogisterij & Parfumerie Ameide haar deuren en daarmee is de 300ste DA vestiging in Nederland een feit! Na de samenvoeging van D.I.O en DA is de keuze gemaakt het DA merk verder uit te gaan bouwen. Uit consumentenonderzoek bleek dat de naamsbekendheid van en waardering voor het merk DA onverminderd hoog is.

Lees het hele bericht ▶

Nieuw: Cholesterol Test in de winkel

Publicatiedatum: 08-03-2019

Ongeveer een kwart van de volwassen Nederlanders kampt met hoge cholesterolwaarden. Een gevaarlijke situatie. Want verhoogd cholesterol vergroot het risico op hart- en vaatziekten. En daaraan sterven elke dag meer dan 100 mensen in ons land. Alle reden dus, voor een nieuw initiatief.

Lees het hele bericht ▶