Nieuw: Cholesterol Test in de winkel

Publicatiedatum: 08-03-2019

Ongeveer een kwart van de volwassen Nederlanders kampt met hoge cholesterolwaarden. Een gevaarlijke situatie. Want verhoogd cholesterol vergroot het risico op hart- en vaatziekten. En daaraan sterven elke dag meer dan 100 mensen in ons land. Alle reden dus, voor een nieuw initiatief.

Lees het hele bericht ▶


Nederland kleurt ook in 2019 magenta-roze!

Publicatiedatum: 31-1-2019

Na de overstap van D.I.O.-ondernemers naar de DA-formule in het tweede halfjaar van 2018 maken het komende kwartaal opnieuw twintig D.I.O.-ondernemers dezelfde stap. Het aantal ondernemers dat de omzetting vanuit D.I.O. naar DA maakt staat daarmee op zeventig.

Lees het hele bericht ▶


DA en D.I.O. samen op weg naar een gezonde toekomst

Publicatiedatum: 12-10-2017

DA en D.I.O. hebben de koppen bij elkaar gestoken om zich sterk te maken voor een gezonde toekomst voor zelfstandige drogisten in Nederland. Deze gezamenlijke toekomstplannen zijn woensdagavond 11 oktober in een bijeenkomst in het Postillion hotel in Bunnik gedeeld met de ondernemers.

Lees het hele bericht ▶


DA en D.I.O. gaan definitief samen verder

Publicatiedatum: 6-6-2017

De organisaties (Nederlandse Drogisterij Service en FACO) achter de twee formules DA en D.I.O. zijn dat overeengekomen. Daarmee vormen de zelfstandige drogisten nu een sterk blok op de markt. En dat is goed nieuws. Eerder had de ACM al laten weten positief te besluiten over de overname van FACO door NDS.

Lees het hele bericht ▶