Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Keurmerk Zelfzorg Online

Zelfzorggeneesmiddelen zijn zonder doktersrecept verkrijgbaar. Bijvoorbeeld pijnstillers, hoestmiddelen, middelen tegen hooikoorts, oordruppels maar ook middelen tegen reisziekte, huidschimmels of hoofdluis. Net als bij geneesmiddelen op recept, is het bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken. Dan werken ze, maar verkeerd gebruik kan schadelijk zijn.

Het is dus belangrijk dat je het juiste advies krijgt. Ook bij de aankoop van zelfzorggeneesmiddelen in een webshop. Alleen webshops met het Keurmerk Zelfzorg Online zorgen ervoor dat de verkoop deskundig en veilig gebeurt. Deze webshop is aangesloten bij dit Keurmerk.

Zo is de informatie op onze webshop gecontroleerd. Ook vragen wij altijd naar je leeftijd en is het onmogelijk om meer dan drie verpakkingen van hetzelfde geneesmiddel ineens te bestellen. Als het nodig is, adviseren wij je om naar de huisarts te gaan. En bij vragen is er altijd een opgeleide drogist bereikbaar om je te woord te staan.

Dit kwaliteitskeurmerk krijg je niet zomaar, onze webshop wordt regelmatig gecontroleerd door auditoren.

Zo houden wij je gezond en geven wij betrouwbaar advies over aankoop en juist gebruik. Neem dus geen risico en koop zelfzorggeneesmiddelen alleen bij een webshop met het Keurmerk Zelfzorg online.

Bijwerkingen bij het gebruik van medicijnen?

Als je bijwerkingen ervaart of twijfelt over een mogelijke bijwerking bij het gebruik van medicijnen, kun je dit melden op de website van het Bijwerkingcentrum Lareb.