Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Alleen hier koop je veilig zelfzorggeneesmiddelen

Alleen hier koop je veilig zelfzorggeneesmiddelen

Zelfzorggeneesmiddelen zijn zonder doktersrecept verkrijgbaar. Bijvoorbeeld pijnstillers, hoestmiddelen, middelen tegen hooikoorts, oordruppels maar ook middelen tegen reisziekte, huidschimmels of hoofdluis. Net als bij geneesmiddelen op recept, is het bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk om ze op de juiste manier te gebruiken. Dan werken ze, maar verkeerd gebruik kan schadelijk zijn.

KeurmerkZelfzorgOnline.png

Het is dus belangrijk dat je het juiste advies krijgt. Ook bij de aankoop van zelfzorggeneesmiddelen in een webshop. Alleen webshops met het Keurmerk Zelfzorg Online zorgen ervoor dat de verkoop deskundig en veilig gebeurt. Deze webshop is aangesloten bij dit Keurmerk.

Zo is de informatie op onze webshop gecontroleerd. Ook vragen wij altijd naar je leeftijd en is het onmogelijk om meer dan drie verpakkingen van hetzelfde geneesmiddel ineens te bestellen. Als het nodig is, adviseren wij je om naar de huisarts te gaan. En bij vragen is er altijd een opgeleide drogist bereikbaar om je te woord te staan.

Dit kwaliteitskeurmerk krijg je niet zomaar, onze webshop wordt regelmatig gecontroleerd door auditoren.

Zo houden wij je gezond en geven wij betrouwbaar advies over aankoop en juist gebruik. Neem dus geen risico en koop zelfzorggeneesmiddelen alleen bij een webshop met het Keurmerk Zelfzorg online.

De 4 zekerheden van Keurmerk Zelfzorg Online

• Je koopt betrouwbare en veilige zelfzorggeneesmiddelen ⁠• Je krijgt duidelijke en juiste informatie over het geneesmiddel en de aandoening ⁠• Er is altijd een drogist beschikbaar voor vragen ⁠• Aandacht voor veilig gebruik van zelfzorggeneesmiddelen

Kijk voor meer informatie op https://drogistensite.nl/onze-keurmerken/keurmerk-online-database/

Te herkennen aan de groene plus!

Iedereen heeft weleens last van kleine kwalen. Van hoesten tot hoofdpijn, wratten of een schimmelnagel. Met al die kwalen kun je terecht bij een gecertificeerde drogisterij, zoals DA. Daar werken speciaal opgeleide vakmensen die jou en je gezin te helpen om gezond te worden én te blijven. Welke producten zijn veilig voor je kind? Kan je crème tegen huidschimmel gebruiken als je bloedverdunners slikt? En welk product kan je het beste gebruiken om beter te slapen? De drogist helpt je graag aan het juiste product, plus deskundig advies over zelfzorg. Je herkent de gecertificeerde drogisterijen aan de groene plus.

Wist je dat de gediplomeerde (assistent-)drogist niet alleen een goede opleiding achter de rug heeft, maar ook elk jaar nascholing volgt? DA heeft dus de deskundigheid in huis om je te helpen bij eenvoudige gezondheidsproblemen. We zorgen graag samen met jou voor je gezondheid, dus we vragen bij aankoop altijd of je nog meer informatie wenst en geven je, als dat nodig is, een risicowaarschuwing. Daarnaast weten we precies wanneer je met je klachten toch beter even naar de huisarts kunt gaan. Neem geen risico met je gezondheid en vraag bij de gecertificeerde drogisterij met de groene plus om deskundig advies.

Drogist_beeldmerk_liggend_RGB.webp

Bijwerkingen bij het gebruik van medicijnen?

Als je bijwerkingen ervaart of twijfelt over een mogelijke bijwerking bij het gebruik van medicijnen, kun je dit melden op de website van het Bijwerkingcentrum Lareb.

Weggooien geneesmiddelen

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Ga in je gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu.