DA cadeaukaart Weet jij soms ook gewoon even niet wat je die ene vriendin of je partner cadeau moet doen? DA helpt je om toch origineel uit de hoek te komen. Geef eens zo’n unieke, feestelijke DA cadeaukaart. Het is eenvoudig op te laden. En wat ook zo ideaal is: je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Ook geen gedoe meer met versleten papieren bonnen, want deze DA cadeaukaart is handig in gebruik, een pasje dat zo in je portemonnee gaat.

De DA cadeaukaart is ook een cadeautje met een boodschap. Zo kun je kiezen uit meerdere feestelijke verpakkingen. Een persoonlijk cadeautje waarmee je vriendin zichzelf lekker kan verwennen in de DA drogisterij. Want zeg nou zelf, daar wordt toch iedereen blij van?

Zo werkt het

Het saldo van de DA cadeaukaart bedraagt minimaal 5 euro en maximaal 150 euro, en elk willekeurig bedrag daartussen. Betalen voor de leukste cadeaus is heel makkelijk. Gewoon met je cadeaukaart bij DA drogist. De DA cadeaukaart is bij alle vestigingen van DA te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor geld. Het saldo op de kaart hoeft niet in een keer te worden besteed en is 36 maanden geldig. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn op te vragen middels de saldochecker die hieronder wordt weergegeven.

Check je saldo

Vul hieronder je kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je DA cadeaukaart staat en wat de vervaldatum van de kaart is.

Goed om te weten

Koop je in de winkel voor een hoger bedrag dan het saldo op de DA cadeaukaart dan behandelt de winkelier de betaling als een deelbetaling. Controleer dus eerst even je saldo voordat je naar de winkel gaat, dan weet je precies hoeveel je kunt besteden met je DA cadeaukaart.

Geldigheid saldo

Een DA cadeaukaart is 36 maanden geldig vanaf het moment van uitgifte. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn op te vragen middels de saldochecker hierboven.

Cadeaukaart geblokkeerd?

Neem dan contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer: 088 - 990 84 00.

We helpen je graag verder!

Cadeaukaart voorwaarden

De cadeaukaart is:
- in delen te besteden
- niet persoonsgebonden, bij verlies wordt er geen nieuwe uitgeleverd
- te besteden in alle DA winkels* in Nederland
- niet in te wisselen voor contant geld
- maximaal 36 maanden na uitgifte geldig
- niet in te ruilen en wordt niet retour genomen
- Niet online te bestellen of in te wisselen
Naast deze punten zijn de DA algemene voorwaarden van toepassing op de DA cadeaukaart.

(* Winkels in het buitenland en 3 winkels in Nederland zijn uitgezonderd)