TerugTerug
DA cadeaukaart, speciaal voor jou

DA cadeaukaart, speciaal voor jou

Weet jij soms ook gewoon even niet wat je die ene vriendin of je partner cadeau moet doen?

DA helpt je om toch origineel uit de hoek te komen. Geef eens zo’n unieke, feestelijke DA cadeaukaart. Het is eenvoudig op te laden. En wat ook zo ideaal is: je hoeft het bedrag niet in één keer te besteden. Ook geen gedoe meer met versleten papieren bonnen, want deze DA cadeaukaart is handig in gebruik, een pasje dat zo in je portemonnee gaat.

De DA cadeaukaart is ook een cadeautje met een boodschap. Zo kun je kiezen uit meerdere feestelijke verpakkingen. Een persoonlijk cadeautje waarmee je vriendin zichzelf lekker kan verwennen in de DA drogisterij. Want zeg nou zelf, daar wordt toch iedereen blij van?

Zo werkt het

Het saldo van de DA cadeaukaart bedraagt minimaal 5 euro en maximaal 150 euro, en elk willekeurig bedrag daartussen. Betalen voor de leukste cadeaus is heel makkelijk. Gewoon met je cadeaukaart bij DA drogist. De DA cadeaukaart is bij alle vestigingen van DA te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Het saldo op de kaart hoeft niet in een keer te worden besteed en is 36 maanden geldig. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn op te vragen middels de saldochecker die onderaan deze pagina wordt weergegeven.

Goed om te weten

Koop je in de winkel voor een hoger bedrag dan het saldo op de DA cadeaukaart, dan behandelt de winkelier de betaling als een deelbetaling. Controleer dus eerst even je saldo voordat je naar de winkel gaat, dan weet je precies hoeveel je kunt besteden met je DA cadeaukaart. ⁠ ⁠Op onze webshop kun je maximaal €50,- besteden met de DA cadeaukaart.

Geldigheid saldo

Een DA cadeaukaart is 36 maanden geldig vanaf het moment van uitgifte. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn op te vragen middels de saldochecker onderaan deze pagina.

Cadeaukaart geblokkeerd?

Neem dan contact op met onze klantenservice via het telefoonnummer: 088 - 990 86 15.

We helpen je graag verder!

Cadeaukaart voorwaarden

De cadeaukaart is:

  • in delen te besteden
  • niet persoonsgebonden, bij verlies wordt er geen nieuwe uitgeleverd
  • te besteden in alle DA winkels in Nederland
  • te verzilveren op de DA webshop
  • niet in te wisselen voor contant geld
  • maximaal 36 maanden na uitgifte geldig
  • niet in te ruilen en wordt niet retour genomen
  • niet online te bestellen
  • Heb jij een D.I.O. cadeaukaart en wil je graag je saldo checken? Ga dan naar de D.I.O. saldochecker. Het saldo van deze kaart is t/m 31 maart 2023 bij DA te besteden. Daarna kun je contact opnemen met YourGift voor verzilvering.

Naast deze punten zijn de DA algemene voorwaarden van toepassing op de DA cadeaukaart.

Check je saldo

Vul hieronder je kaartnummer en de security code onder de kraslaag in, en ontdek hoeveel saldo er nog op je DA cadeaukaart staat en wat de vervaldatum van de kaart is.