Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Hoe dan? Wenkbrauwen epileren

Hoe dan? Wenkbrauwen epileren

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen: vroeger maakte je ze zo klein mogelijk en tegenwoordig zijn ze juist heilig. Het liefst willen we volle en mooi gevormde wenkbrauwen. Om dit te bereiken kun je je wenkbrauwen epileren. DA geeft tips.

Tips bij het epileren van je wenkbrauwen:

  • Zorg er altijd voor dat je een goed en scherp pincet gebruikt. Door het gebruik van een bot pincet kunnen de haartjes afbreken tijdens het epileren.
  • De beste manier om je wenkbrauwen te epileren is door eerst een borsteltje te gebruiken. Met een wenkbrauwborstel borstel je de haren van je wenkbrauwen omhoog. Hierna kam je de haartjes opzij. De haartjes die nog omhoog wijzen, mogen weggehaald worden. Net als de haartjes die buiten de wenkbrauw vallen.
  • Geen twee wenkbrauwen zijn hetzelfde. Blijf dus niet doorgaan met epileren tot je twee identieke exemplaren hebt.
  • Let er goed op dat je niet teveel haartjes weghaalt tussen je wenkbrauwen in. Hierdoor kan het lijken alsof je ogen ver uit elkaar liggen.
  • Let er ook op dat je je wenkbrauwen niet per ongeluk inkort door teveel van het eind weg te halen. Dit zorgt namelijk voor een optisch grotere neus.

Zo kun je je wenkbrauwen opvullen:

  • Haal altijd eerst een kammetje door je wenkbrauwen. Zo zie je beter waar er bijgevuld moet worden.
  • Is het alleen nodig je wenkbrauwen iets op te vullen op een aantal plekken? Teken met een wenkbrauwpotlood dunne haartjes in de natuurlijk haargroeirichting.
  • Zijn je wenkbrauwen al redelijk vol van zichzelf? Smeer een getinte wenkbrauwgel vanaf het einde van je wenkbrauw richting het begin, zachtjes tegen de haargroei in. Herhaal dit hierna met de haargroei mee. Sommige gels bevatten dunne vezels die je wenkbrauwen iets dikker maken.

Blij met je mooie wenkbrauwen? Ga er met een schoon en droog wenkbrauwborsteltje overheen. Dit haalt de scherpe randjes ervan af; dat ziet er direct natuurlijker uit.

Producten wenkbrauwen

image

DA Beauty wimperkam wenkbrauw borstel 1 stuks

2
.
99
2e
Halve
Prijs
image

DA Pincet RVS zwart 1 stuks

11
.
99
2e
Halve
Prijs
image

Benecos Wenkbrauw gel brunette vegan 3 milliliter

3 ml
5
.
95
image

Benecos Wenkbrauw potlood bruin 1 stuks

1 stuks
4
.
30
Beauty
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash