Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Trots! DA by Erica bars

Trots! DA by Erica bars

shampoobars

Er zit geen plastic fles omheen én hij gaat lekker lang mee. Ontdek onze shampoo, conditioner, face & showerbars van DA by Erica!

Shampoo, conditioner, douchegel of facewash in de vorm van een zeepblok. Een bar heeft veel minder verpakkingsmateriaal nodig, is plasticvrij en dus beter voor het milieu. Daarnaast is ie ook nog eens vriendelijker voor je portemonnee: één blok gaat zo’n honderd wasbeurten mee.

De bars van DA by Erica zijn 100% natuurlijk en COSMOS gecertificeerd. Ze zijn biologisch afbreekbaar en zeep & plastic-vrij.

Shampoobars

De DA by Erica shampoobars zijn verkrijgbaar in drie varianten: voor normaal tot vet haar, voor droog tot beschadigd haar en de sensitive bar. De sensitive bar is hypoallergeen, ongeparfumeerd en geschikt voor haar én lijf. Leuk weetje: één shampoobar staat gelijk aan drie shampooflessen van 250 ML.

Hoe gebruik je een shampoobar?

Maak je haar nat en spoel het goed door. Zo is oppervlakkig vuil al weg voor je gaat wassen. Knijp het voorzichtig een beetje uit. Is je haar te nat, dan wordt je shampoo erg verdund en spoelt het te snel je haar uit. Is je haar te droog, dan kun je de shampoo niet goed over je haar verdelen.

Wrijf de shampoobar tussen de handen en was hiermee het haar. De bar kan ook direct op het haar aangebracht worden. Spoel je haar vervolgens goed uit. Bewaar de shampoobar na gebruik op een droge plek.

Conditioner Bar

De conditionerbar heeft alles wat je mag verwachten van een haarconditioner, maar dan in een vaste vorm. Het maakt je haar soepel en zacht en geeft het veerkracht en glans. De bar is geschikt voor ieder haartype en voor dagelijks gebruik.

Zo gebruik je 'm: breng de conditionerbar aan op gewassen en vochtig haar. Smeer het zachtjes in en laat het 2-3 minuten inwerken. Spoel zorgvuldig uit met water. Bewaar de bar na gebruik op een droge plek.

Face Cleansing Bar

De face cleansing bar is een milde gezichtsreiniger in een vaste vorm. Het verfrist en reinigt de huid en verwijdert make-up zonder de huid uit te drogen. De bar is geschikt voor ieder huidtype en voor dagelijks gebruik.

Zo gebruik je 'm: maak de bar vochtig. Masseer het schuim zachtjes in op je gezicht en laat dit kort inwerken. Spoel het dan zorgvuldig af met voldoende water. Bewaar de bar na gebruik op een droge plek.

Showerbars

De DA by Erica showerbars zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De Fresh Spearmint bevat verzorgende sheaboter en aloë vera extract en heeft de verfrissende geur van citrus en kruizemunt. De Showerbar Power Hibiscus bevat verzorgende sheaboter, zoete amandelolie en aloë vera extract. Het ruikt naar de bloemige geuren van hibiscus en Indische lotus. De Showerbar Sweet Almond bevat verzorgende arganolie, zoete amandelolie en sheaboter. Deze bar ruikt naar de zacht zoete geur van amandel.

Zo gebruik je een showerbar: Breng de showerbar aan op de vochtige huid tijdens het douchen en masseer het zachte schuim in. Spoel zorgvuldig je lichaam af met water. Bewaar de bar na gebruik op een droge plek.

Producten shampoo bar DA by Erica

image

DA by Erica Face cleansing bar 50 gram

8
.
95
5
.
37
40
%
korting
image

DA by Erica Conditioner bar 60 gram

7
.
95
2e
Halve
Prijs
image

DA by Erica Shampoo bar normaal haar 100 gram

7
.
95
2e
Halve
Prijs
image

DA by Erica Shampoo & body bar sensitive 100 gram

7
.
95
2e
Halve
Prijs
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash