Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Trots! DA Premium gezichtsverzorging

Trots! DA Premium gezichtsverzorging

dapremium

Onze lijn premium gezichtsverzorging zit bomvol actieve ingrediënten. Zo gebruik je ze in je dagelijkse routine:

Goede start

In de ochtend heeft je gezicht vooral een opfrisser nodig. Ook al ga je met een schoon gezicht slapen, ’s nachts komt er altijd wel wat stof of zweet op. Maak je gezicht ’s ochtends met een milde gezichtsreiniger schoon. Dep je gezicht voorzichtig met een zachte handdoek en breng je dagcrème aan op de nog licht vochtige huid. Zo absorbeert de dagcrème beter. Kies je voor een verzorgende dagcrème met SPF, dan ben je beschermd tegen uv-stralen.

Tip: kies al je producten uit dezelfde verzorgingslijn. De ingrediënten zijn dan op elkaar afgestemd en ondersteunen elkaar optimaal.

Avondwerk

In de avond mag je je gezichtsreiniging wat grondiger aanpakken. Begin met een make-upremover en maak daarna je gezicht en hals schoon met een cleanser. Ook je nachtcrème breng je het best aan op een licht vochtige huid. Sla die niet over: ’s nachts herstelt je huid, dus juist dan zijn ondersteunende ingrediënten uit je nachtcrème heel welkom.

Tip: gezichtsreiniging en -verzorging zijn twee kanten van dezelfde medaille. Op een onzuivere huid werken verzorgingsproducten niet goed. En als je je gezicht wél reinigt, maar daarna niet voedt en verzorgt, doe je je huid ook tekort. Beide horen dus bij je dagelijkse routine, zowel 's ochtends als 's avonds.

Toegift

Verwen je gezichtshuid af en toe met een lekker extraatje:

  • Een serum bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten, voor een extra boost. Dit gebruik je 1-2 keer per week.
  • Een masker kan voeden, reinigen of ontspannen. Het is maar net welke je kiest. Breng het masker vlak na het douchen aan: door de warme stoom staan de huidporiën open en kunnen de ingrediënten nog beter hun werk doen. Gebruik naar behoefte, maar maximaal 2 keer per week.
  • Met een scrub haal je dode huidcellen weg. Gevolg: een frisse teint én je huid neemt verzorgingsproducten beter op. Scrub je gezicht 1 keer per week.
  • De huid rondom je ogen is heel dun en kwetsbaar. Een oogcrème verzorgt die tere huid en speciale eye patches helpen donkere kringen te verminderen. Gebruik deze dagelijks of naar behoefte.

Wat zijn actieve ingrediënten?

Onze premium gezichtsverzorgingsproducten zitten vol actieve ingrediënten. Van aloë vera (verkoelend en verzorgend) tot hyaluronzuur (hydratatie) en vitamine E (tegen veroudering). Ook de nieuwe productlijnen DA Pro-Aging en DA Anti-Pollution bevatten actieve ingrediënten waar je huid blij mee is. Zo is Pro-Aging gebaseerd op zeealgen. Die stimuleren de aanmaak van collageen. De huid wordt steviger, elastischer en vitaler. De lijn Anti-Pollution is gebaseerd op natuurlijke ontgiftende stoffen, die de huid reinigen en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Citrus, aloë vera en broccoli bijvoorbeeld.

da premium producten

image

Da Premium Premium daycream pro-aging 50 milliliter

8
.
49
2e
Halve
Prijs
image

Da Premium Premium bodyscrub amandel 200 milliliter

4
.
99
2e
Halve
Prijs
image

Da Premium Premium conditioner salie 250 milliliter

4
.
99
2e
Halve
Prijs
image

Da Premium Premium handzeep salie 250 milliliter

4
.
49
2e
Halve
Prijs
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash