Ken je onze premium gezichtsverzorgingslijn al?

Onze lijn premium gezichtsverzorging zit bomvol actieve ingrediënten. Zo gebruik je ze in je dagelijkse routine:

Goede start
In de ochtend heeft je gezicht vooral een opfrisser nodig. Ook al ga je met een schoon gezicht slapen, ’s nachts komt er altijd wel wat stof of zweet op. Maak je gezicht ’s ochtends met een milde gezichtsreiniger schoon. Dep je gezicht voorzichtig met een zachte handdoek en breng je dagcrème aan op de nog licht vochtige huid. Zo absorbeert de dagcrème beter. Kies je voor een verzorgende dagcrème met SPF, dan ben je beschermd tegen uv-stralen.

Tip: kies al je producten uit dezelfde verzorgingslijn. De ingrediënten zijn dan op elkaar afgestemd en ondersteunen elkaar optimaal.

Avondwerk
In de avond mag je je gezichtsreiniging wat grondiger aanpakken. Begin met een make-upremover en maak daarna je gezicht en hals schoon met een cleanser. Ook je nachtcrème breng je het best aan op een licht vochtige huid. Sla die niet over: ’s nachts herstelt je huid, dus juist dan zijn ondersteunende ingrediënten uit je nachtcrème heel welkom.

Tip: gezichtsreiniging en -verzorging zijn twee kanten van dezelfde medaille. Op een onzuivere huid werken verzorgingsproducten niet goed. En als je je gezicht wél reinigt, maar daarna niet voedt en verzorgt, doe je je huid ook tekort. Beide horen dus bij je dagelijkse routine, zowel 's ochtends als 's avonds.

Toegift
Verwen je gezichtshuid af en toe met een lekker extraatje:

  • Een serum bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten, voor een extra boost. Dit gebruik je 1-2 keer per week.
  • Een masker kan voeden, reinigen of ontspannen. Het is maar net welke je kiest. Breng het masker vlak na het douchen aan: door de warme stoom staan de huidporiën open en kunnen de ingrediënten nog beter hun werk doen. Gebruik naar behoefte, maar maximaal 2 keer per week.
  • Met een scrub haal je dode huidcellen weg. Gevolg: een frisse teint én je huid neemt verzorgingsproducten beter op. Scrub je gezicht 1 keer per week.
  • De huid rondom je ogen is heel dun en kwetsbaar. Een oogcrème verzorgt die tere huid en speciale eye patches helpen donkere kringen te verminderen. Gebruik deze dagelijks of naar behoefte.

Wat zijn actieve ingrediënten?
Onze premium gezichtsverzorgingsproducten zitten vol actieve ingrediënten. Van aloë vera (verkoelend en verzorgend) tot hyaluronzuur (hydratatie) en vitamine E (tegen veroudering). Ook de nieuwe productlijnen DA Pro-Aging en DA Anti-Pollution bevatten actieve ingrediënten waar je huid blij mee is. Zo is Pro-Aging gebaseerd op zeealgen. Die stimuleren de aanmaak van collageen. De huid wordt steviger, elastischer en vitaler. De lijn Anti-Pollution is gebaseerd op natuurlijke ontgiftende stoffen, die de huid reinigen en beschermen tegen invloeden van buitenaf. Citrus, aloë vera en broccoli bijvoorbeeld.

Wat vindt ons klantenpanel?

De leden van het DA-klantenpanel testen regelmatig onze producten. Monica, Carla en Maureen hebben zes verschillende soorten skincare artikelen uit onze lijn uitgeprobeerd. Zij gaven de producten gemiddeld een 8. Hier lees je hun ervaringen.

Monica ten Broek (54): “Ik deed eigenlijk nooit zo veel aan gezichtsverzorging. Ik gebruikte wel een dagcrème, maar meer ook niet. Door deze producten heb ik een nieuw verzorgingsritme en ben ik helemaal om! De eyepatches vond ik te veel werk, daar moet je echt de tijd voor nemen. Alle overige producten blijf ik gebruiken. Het serum vond ik heerlijk. Je hoeft daarna ook veel minder dag- en nachtcrème te gebruiken.”

Carla Groenewegen (63): “Ik was erg tevreden over de producten. Vooral het serum en de dag- en nachtcrème vond ik heerlijk, die zou ik zelf ook kopen. Mijn huid heeft een rustigere uitstraling gekregen. Bij de oogcrème was het me niet duidelijk hoeveel ik moest gebruiken en of deze voor op de oogleden of onder de ogen bedoeld is. Dat zou voor mij duidelijker op de verpakking mogen staan."

Maureen Jansen (52): “Omdat de producten van het DA-huismerk zijn, had ik verwacht dat ze anders zouden zijn dan A-merken. Dat was niet zo: ze waren zeker zo goed. De producten ruiken prettig, dat vind ik belangrijk. Het serum, de eye cream en de cleansing gel zitten in een pompje. De dosering is meteen goed. De dag- en nachtcrème zien er hetzelfde uit. Onhandig: als ik mijn bril af heb, zie ik het verschil niet meteen."

Wat doet het DA-klantenpanel?
Via ons klantenpanel kun je je mening geven over o.a. nieuwe DA-producten, maar ook andere onderwerpen die te maken hebben met DA. Zo kun jij helpen DA nog beter te maken, en kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Online enquêtes: een paar keer per jaar mailen we je met de vraag om je mening te geven over producten. Je test ze thuis, en vult dan online een enquête in.

Focusgroepen: we kunnen je ook uitnodigen om deel te nemen aan een focusgroep. Je discussieert of brainstormt dan mee over onderwerpen die voor DA belangrijk zijn. Wat je van de inrichting van onze winkels vindt bijvoorbeeld.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.