Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Welke dan? Oordoppen

Welke dan? Oordoppen

oordoppen

Of je nu gaat zwemmen, lekker wil slapen of van veilig van muziek wil genieten op een festival: bij DA vind je de juiste oordopjes.

Bescherm je gehoor

Als je naar een concert, optreden of festival gaat is het belangrijk om je gehoor te beschermen. Blootstelling aan harde geluiden kan voor blijvende gehoorschade zorgen, zoals een piep in je oor. Draag daarom altijd speciale oordoppen. Deze dempen het volume, maar zorgen ervoor dat je de muziek nog steeds goed kan horen. Ook kun je nog steeds gezellig met je vrienden praten.

Producten oordoppen muziek

image

DA Oordoppen music & swim 2 stuks

2 Stuks
4
.
99
image

Pluggerz Music oordopjes 2 paar

2 Paar
14
.
95
image

Sanohra Oordop geluid muziek noise regular 1 paar

1 Paar
9
.
95
image

Alpine Partyplug oordopjes 1 paar

1 Paar
14
.
29

Ongestoord slapen 

Een goede nachtrust is belangrijk. Als je licht slaapt en snel wakker wordt van geluiden, kan het fijn zijn om met oordopjes te slapen. Deze doppen dempen omgevingsgeluiden. Slapen met oordopjes is niet gevaarlijk, mits je ze goed schoonmaakt en ze regelmatig vervangt.

Oordopjes voor het zwemmen 

Om te voorkomen dat er water in je oor komt tijdens het zwemmen of surfen, kun je speciale oordopjes dragen. Water in de oren kan voor vervelende klachten zorgen, zoals oorpijn, gehoorproblemen of ontstekingen. Ook kun je een ‘zwemmersoor’ krijgen. Een zwemmersoor is een ontsteking van de huid van de gehoorgang. 

Als je gezwommen hebt zijn de oren warm en vochtig, hierdoor kunnen bacteriën zich in je oor gaan nestelen en kun je een oorontsteking krijgen. Om dat de voorkomen is het aan te raden speciale oordopjes te gebruiken. Deze oordoppen sluiten de gehoorgang af, waardoor er geen vocht in het oor kan komen.

DA's Groen

Lees verder
kinkhoest