Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Hoe dan? Make-up tips 50+

Hoe dan? Make-up tips 50+

makeup50plus

Rimpels, kraaienpootjes en een drogere huid, het hoort gewoon bij het ouder worden. Het is echter wel slim om je make-up routine erop aan te passen. Met geschikte producten voor de rijpere huid. DA geeft tijdloze tips voor 50+

De basis

Gebruik een primer na de dagcrème en vóór foundation. Een primer ziet eruit als een stevige gel of crème. Het dient als de ondergrond voor de make-up en zorgt ervoor dat de huid er egaler en jonger uitziet. Het voorkomt dat make-up in de fijne lijntjes gaat zitten en zorgt dat de huid niet gaat uitdrogen.

Natuurlijke look

Op een rijpere, vaak droge, huid gebruik je liefst zo min mogelijk foundation, concealer en poeder. Dit legt nadruk op fijne lijntjes. Kies een vloeibare verzorgende foundation voor de rijpe huid. Gebruik vervolgens alleen waar het nodig is wat concealer.

Mooie oogopslag

Kies geen glanzende oogschaduw of oogschaduw met een crème textuur die snel in de oogvouw gaat zitten. Ga voor mat of satijnachtige texturen in lichte kleuren. Natuurlijke tinten of pastelkleuren zijn flatteus bij de rijpere huid.

Volle lippen

Gebruik een lippotlood om te voorkomen dat lipstick uitloopt in de fijne lijntjes rond de mond. Deze kan ook prima over de hele lip aangebracht worden, zo blijft de lipstick langer zitten. Kies voor lichte natuurlijke kleuren waardoor lippen voller lijken.

Producten make-up 50+

image

Uoga Uoga Concealer special agent 002 stick 4 gram

4 gram
12
.
35
image

Uoga Uoga Eyeshadow 703 frost 1 gram

1 gram
16
.
45
image

Idun Minerals Primer & face cream SPF25 30 milliliter

30 ml
28
.
00
Make-up
Beauty
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash