Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Hoe dan? Feestkapsels

Hoe dan? Feestkapsels

feestkapsels

Wil jij extra uitpakken voor dat leuke feestje? Met deze gemakkelijke, maar feestelijke kapsels kun je zelf aan de slag.

Eenzijdige vlecht

Stap 1: neem een pluk aan de linkerbovenkant van je haar en houd deze vrij. Maak een vlecht van deze streng, helemaal tot aan het eind. Het mooist is het om eerst strak te vlechten, en de vlecht op het eind pas wat losser te trekken. Laat de onderkant open; er hoeft geen elastiekje omheen.

Stap 2: neem nu een pluk van de rechterkant van je haar, iets dunner dan de vlecht maar wel van dezelfde hoogte. Zet deze pluk samen met het onderste stukje van de vlecht achter je hoofd vast met twees subtiele clipjes. Je kunt de vlecht nu als je wilt nog iets losser of breder ‘trekken’ met je handen voor een voller resultaat.

vlecht.png

Klassiek kunstwerkje

Stap 1: maak een scheiding overdwars op het achterhoofd waardoor je je haar in tweeën deelt. Maak een staartje van het onderste deel met behulp van een elastiekje. Het bovenste deel zet je even vast met een of twee clips.

Stap 2: haal nu steeds een plukje van de bovenste haren uit de clip(s), draai de haarstreng iets in en zet deze losjes vast met een schuifspeldje rondom het staartje.

Stap 3: tot slot steek je als versiering een aantal fonkelende schuifspeldjes aan de bovenkant van het staartje in je haar.

klassiek.png

Eenvoudig feestelijk

Stap 1: borstel je haar goed door.

Stap 2: maak een hoge staart. Gebruik eventueel de borstel om het haar mooi omhoog te krijgen zonder ‘bobbels’. Zet hem vast met een elastiekje. Wil je volume in je knot, dan kun je de staart tegen het elastiek aan nog touperen.

Stap 3: maak draaiende bewegingen in de staart en draai ‘m vervolgens in een knot om het elastiekje. Je kunt zelf kiezen of je je haar heel strak indraait of iets losser. Zet het uiteinde van de staart vast met eenvoudige schuifspeldjes. Maak de knot af door er een scrunchie omheen te doen. Trek eventueel nog een paar plukjes los aan de zijkanten en achterkant van je haar voor een speels effect.

eenvoudig.png

oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash