Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

Ontdek ons assortiment duurzame producten

DA heeft een enorm assortiment duurzame producten. Van vegan tot 100% natuurlijke ingrediënten tot plasticvrij. Genoeg groene keuzes dus!

Haarproducten

Shampoo- en conditonerbars:
Shampoo of conditioner in de vorm van een zeepblok. Een bar heeft veel minder verpakkingsmateriaal nodig, is plasticvrij en dus beter voor het milieu. Daarnaast is ie ook nog eens vriendelijker voor je portemonnee: één blok gaat zo’n honderd wasbeurten mee.

Shampoo's met natuurlijke producten:
Deze shampoo's zijn vegan (plantaardig) en bevatten tot 98%-100% natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera en haver. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn. Ze zijn mild voor haar en hoofdhuid.

Badproducten

Er is veel keus op het gebied van natuurlijke badproducten, zoals badolie op 100% plantaardige basis, douchegel- of schuim met biologisch geteelde ingrediënten en producten zonder microbeads. Microbeads zijn heel kleine, plastic bolletjes die aan verzorgingsproducten worden toegevoegd. Ze zorgen voor het reinigende of scrubbende effect of laten het product mooier lijken. Via ons afvoerputje belanden deze bolletjes in ons water. Ze zijn schadelijk voor het milieu (dragen bij aan de plastic soep) en zijn moeilijk uit het water te filteren. Beter om deze te vermijden dus!

Mondverzorging

Van tandenborstel tot mondspoeling: er is veel keus op het gebied van natuurlijke mondverzorging. Zo zijn er milieuvriendelijke plasticvrije tandenborstels, gemaakt van bamboe en met charcoal borstelharen. Daarnaast vind je veel tandpasta's met natuurlijke ingrediënten.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.