Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Ontdek ons assortiment duurzame producten

Ontdek ons assortiment duurzame producten

Duurzame producten

DA heeft een enorm assortiment duurzame producten. Van vegan tot 100% natuurlijke ingrediënten tot plasticvrij. Genoeg groene keuzes dus!

Haarproducten

Shampoo- en conditonerbars:

Shampoo of conditioner in de vorm van een zeepblok. Een bar heeft veel minder verpakkingsmateriaal nodig, is plasticvrij en dus beter voor het milieu. Daarnaast is ie ook nog eens vriendelijker voor je portemonnee: één blok gaat zo’n honderd wasbeurten mee.

Shampoo's met natuurlijke producten:

Deze shampoo's zijn vegan (plantaardig) en bevatten tot 98%-100% natuurlijke ingrediënten, zoals aloë vera en haver. Natuurlijke ingrediënten komen uit de natuur, wat betekent dat ze niet synthetisch gemaakt zijn. Ze zijn mild voor haar en hoofdhuid.

Duurzame producten haar

image

DA by Erica Conditioner bar 60 gram

7
.
95
2e
Halve
Prijs
image

Tinktura Shampoo bar 2-in-1 shampoo/conditioner 1 stuks

1 stuks
9
.
99
image

Happysoaps Shampoo bar fresh bergamot 70 gram

70 gram
7
.
99
image

Urtekram Shampoo rozemarijn 500 milliliter

500 ml
14
.
99

Badproducten

Er is veel keus op het gebied van natuurlijke badproducten, zoals badolie op 100% plantaardige basis, douchegel- of schuim met biologisch geteelde ingrediënten en producten zonder microbeads. Microbeads zijn heel kleine, plastic bolletjes die aan verzorgingsproducten worden toegevoegd. Ze zorgen voor het reinigende of scrubbende effect of laten het product mooier lijken. Via ons afvoerputje belanden deze bolletjes in ons water. Ze zijn schadelijk voor het milieu (dragen bij aan de plastic soep) en zijn moeilijk uit het water te filteren. Beter om deze te vermijden dus!

Mondverzorging

Van tandenborstel tot mondspoeling: er is veel keus op het gebied van natuurlijke mondverzorging. Zo zijn er milieuvriendelijke plasticvrije tandenborstels, gemaakt van bamboe en met charcoal borstelharen. Daarnaast vind je veel tandpasta's met natuurlijke ingrediënten.

Gezichtsverzorging

DA heeft een ruim assortiment duurzame gezichtsverzorgingsproducten: 100% plasticvrije soapbars en biologische scrubs en crèmes. Ook verkopen we wasbare wattenschijfjes. Deze kun je hergebruiken. De vuile wattenschijfjes was je in het bijgeleverde waszakje op 30 tot 40 graden schoon.

oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash