Door extreme Black Friday drukte kan het zijn dat je pakketje later bezorgd wordt dan gepland.

Ken jij ons huismerk al?

Maak kennis met het DA huismerk! We bieden meer dan 800 producten in diverse categorieën. Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
Ken jij de producten van ons huismerk al? De artikelen hebben een zachte prijs én een goede kwaliteit. Een goed alternatief voor een A-merk dus!

Zo vind je in ons assortiment verzorgende showerfoams, -scrubs en -gels. Deze producten bevatten essentiële oliën (zoals amandelolie, jojoba olie en arganolie) die de huid verwennen en verzorgen. Een leuke bijkomstigheid zijn de mooie verpakkingen. Die laat je graag zien in de badkamer!

Ook bieden we een ruim assortiment van haarverzorging zoals shampoo's, conditioners en haarmaskers. Voor elk haartype vind je een geschikt product, denk aan: gekleurd haar, droog haar, grijs haar, futloos haar of beschadigd haar.

100& vegan
Wist je dat we ook onze eigen babyverzorgingsproducten verkopen? Met o.a. shampoos, lotions, gels en babydoekjes. Al onze babyverzorgingsproducten zijn 100% vegan en zijn dus vrij van dierlijke producten.

Verder vind je producten van ons huismerk in diverse andere categorieën, zoals pijnverzorging, vitamines en mineralen, zonbescherming, handverzorging en gezichtsverzorging.

DA Premium
Wil je graag een product kopen van een nóg hogere kwaliteit, voor een goede prijs? Dan kun je kiezen voor de DA Premium lijn. Je vindt deze producten o.a. in onze lipverzorging, handverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging. Binnenkort is er ook een nieuwe lijn gezichtsverzorging van DA Premium in ons assortiment!

Verder is er onze lijn van zonbeschermingsproducten. Met verzorgende zonnebrandcrèmes, -sprays en Aftersun-artikelen die de vochtbalans van de huid herstellen. We bieden producten voor het lichaam en speciaal voor het gezicht, met SPF 30 of 50.

Ook bieden we een ruime selectie aan hoogwaardige supplementen, diverse (multi)vitamines en mineralen. Een goede aanvulling op een gevarieerd eetpatroon en een gezonde levensstijl.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Doe mee aan onze spaaractie
Je kunt nu sparen voor gratis DA huismerk producten! Bij aankoop van een huismerk product ontvang je een spaarpunt. Sparen kan t/m 31 december 2021. Je leest de actiewaarden hier.

Wil je graag advies over één van onze producten? Kom dan langs bij ons in de winkel.


Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.