Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Trots! Ons DA huismerk

Trots! Ons DA huismerk

DA Huismerk

Maak kennis met het DA huismerk! We bieden meer dan 800 producten in diverse categorieën. Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Ken jij de producten van ons huismerk al? De artikelen hebben een zachte prijs én een goede kwaliteit. Een goed alternatief voor een A-merk dus!

Zo vind je in ons assortiment verzorgende showerfoams, -scrubs en -gels. Deze producten bevatten essentiële oliën (zoals amandelolie, jojoba olie en arganolie) die de huid verwennen en verzorgen. Een leuke bijkomstigheid zijn de mooie verpakkingen. Die laat je graag zien in de badkamer!

Ook bieden we een ruim assortiment van haarverzorging zoals shampoo's, conditioners en haarmaskers. Voor elk haartype vind je een geschikt product, denk aan: gekleurd haar, droog haar, grijs haar, futloos haar of beschadigd haar.

100% vegan

Wist je dat we ook onze eigen babyverzorgingsproducten verkopen? Met o.a. shampoos, lotions, gels en babydoekjes. Al onze babyverzorgingsproducten zijn 100% vegan en zijn dus vrij van dierlijke producten.

Verder vind je producten van ons huismerk in diverse andere categorieën, zoals pijnverzorging, vitamines en mineralen, zonbescherming, handverzorging en gezichtsverzorging.

huismerk producten

image

DA Shower foam lavendel 225 milliliter

3
.
79
2e
Halve
Prijs
image

DA Cleansing milk 200 milliliter

2
.
99
image

DA Snoetendoekjes kids 40 stuks

1
.
69
2e
Halve
Prijs

DA Premium

Wil je graag een product kopen van een nóg hogere kwaliteit, voor een goede prijs? Dan kun je kiezen voor de DA Premium lijn. Je vindt deze producten o.a. in onze lipverzorging, handverzorging, haarverzorging, lichaamsverzorging en vitamine, mineralen en supplementen.

Verder is er onze lijn van zonbeschermingsproducten; met verzorgende zonnebrandcrèmes, -sprays en aftersun artikelen die de vochtbalans van de huid herstellen. We bieden producten voor het lichaam én speciaal voor het gezicht, met SPF 30 of 50.

Onze ruime selectie aan hoogwaardige supplementen, diverse (multi)vitamines en mineralen zijn een goede aanvulling op een gevarieerd eetpatroon en een gezonde levensstijl.

oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash