Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Welke dan? Hypoallergeen

Welke dan? Hypoallergeen

dabyerica

Last van een gevoelige huid? Deze natuurlijke verzorgingsproducten van DA by Erica zijn allemaal vrij van parfum.

Wat is hypoallergeen?

Als je hypoallergeen letterlijk vertaald betekent het zoiets als ‘lage kans op een allergische reactie.’ Hypoallergene producten zijn speciaal gemaakt om de kans op een allergische reactie zo klein mogelijk te maken. Ze bevatten milde ingrediënten die geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Biologisch

De producten van DA by Erica voldoen vrijwel allemaal aan de COSMOS Natural Standard, een Europees keurmerk voor biologische cosmetica. Het keurmerk houdt in dat zoveel mogelijk ingrediënten biologisch en natuurlijk zijn, en dat de geur-, kleur- en bewaarstoffen niet synthetisch zijn. Goed voor jou en de natuur dus!

Zonder parfum

Heb je snel een geprikkelde huid? Grote kans dat je niet goed tegen parfumstoffen kunt. Die zijn namelijk het vaakst de oorzaak van huidirritatie. De hypoallergene producten van DA by Erica (een complete serie voor dagelijkse reiniging en verzorging van huid en haar) is helemaal vrij van parfum. Daarnaast helpt het toegevoegde colloïdale haver bij het herstel van de huid, het vermindert irritaties en jeuk en helpt de huidbarrière te ondersteunen.

Deodorant

In veel soorten deodorant zit aluminiumchloride: een stof die de huid uitdroogt en daardoor voorkomt dat je gaat zweten. Het werkt heel goed, maar bij sommige mensen raken hun oksels geïrriteerd. Gelukkig is er ook een natuurlijk alternatief, namelijk zuiver zilver. Dit gaat het ontstaan van transpiratiegeur tegen zonder de poriën af te sluiten.

Producten hypoallergeen

image

DA by Erica Face cleansing bar 50 gram

8
.
95
5
.
37
40
%
korting
image

DA by Erica Gezichtscreme sensitive 75 milliliter

11
.
95
2e
Halve
Prijs
image

DA by Erica Zilver deodorant roller sensitive 50 milliliter

6
.
95
2e
Halve
Prijs
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash