Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...
Trots! DA by Erica

Trots! DA by Erica

Ons assortiment is uitgebreid met de lijn DA by Erica. Kwalitatieve en natuurlijke verzorgingsproducten die goed zijn voor jou én voor de natuur.

Duurzaam, natuurlijk en biologisch Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur: dat is de filosofie van DA by Erica. De producten in de lijn hebben daarom bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. Vrijwel alle producten voldoen aan de COSMOS Natural Standard. Dat betekent dat zoveel mogelijk ingrediënten biologisch en natuurlijk zijn, en dat de geur-, kleur- en bewaarstoffen niet synthetisch zijn. Goed voor jou en voor de natuur.

Zo bevat de deodorant van DA by Erica bijvoorbeeld geen poriënverstoppende ingrediënten, maar het natuurlijke aluin: een gesteente dat transpiratie vermindert en de pH-waarde van de huid verlaagt. Zo ben je goed beschermd tegen vervelende geurtjes, zonder dat de poriën worden afgesloten.

Daarnaast vind je verzorgende huidproducten, zoals oliën, crèmes en lotions. En we verkopen mooie geschenksets: perfect om een ander cadeau te doen.

De sensitive lijn De sensitive lijn van DA by Erica heeft producten van teen tot kruin: zonder parabenen en parfum, en voor elk gebied zijn eigen, perfecte combinatie van werkzame ingrediënten. De verzorgingsproducten zijn speciaal geschikt voor de gevoelige huid.

Aloë Vera Je hebt er vast weleens van gehoord: Aloë Vera. Een bijzondere vetplant die van oorsprong in de tropen voorkomt. Het sap van de plant heeft een helende werking en biedt verlichting bij huidirritatie, verkoeling na het zonnen of ontharen en is hydraterend voor een droge, gevoelige of vochtarme huid. In de DA by Erica lijn zijn diverse Aloë Vera producten te vinden.

Da by Erica producten

image

DA by Erica Shampoo & body bar sensitive 100 gram

7
.
95
image

DA by Erica Zilver deodorant roller sensitive 50 milliliter

6
.
95
image

DA by Erica Dagcreme calendula 50 milliliter

9
.
95
image

DA by Erica Aloe vera gel 200 milliliter

10
.
95
oogcremes

Welke dan? Oogcrèmes

Lees verder
facewash