We informeren je graag over onze maatregelen rondom het coronavirus. Ga voor alle informatie naar deze pagina.

Cadeautips voor hem

Tijdens kerst wil je graag die leuke man(nen) uit je leven in het zonnetje zetten. DA heeft mooie cadeaus voor bijzondere mannen: voor zoons, (schoon)vaders, geliefden, broers of vrienden.

Geurtjes
Een persoonlijk cadeau om te geven is een lekker parfum. Bij iedere man past weer een andere geur. Gelukkig heeft DA een groot assortiment aan herenparfum, denk aan merken als Calvin Klein, Bruno Banani, Hugo Boss, Joop! of David Beckham. Naast parfum verkopen we ook preshave- en aftershave-artikelen. Zoals lotion, balsem, een depper, roller en crème, allemaal fijne producten voor na het scheren.

Cadeausets
Wist je dat je ook voor cadeausets bij ons terecht kunt? ? Je vindt ze al cadeausets vanaf 4.99. Extra feestelijk om te geven (en te krijgen!). Ook voor mannen hebben we speciale sets, zoals een Royal set met baard-olie & shampoo.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sport
Gaat jouw man/ vader/ zoon of vriend graag sporten? In de sportschool, op de racefiets, het voetbalveld of gaat hij graag een stuk hardlopen? DA heeft geschikte cadeaus voor de sportieve man. Denk aan een verzorgende of verkoelende crème voor de spieren of een goede sportvoeding- of supplement.

Gezichtsverzorging
DA heeft veel fijne producten voor een goede gezichtsverzorging. Zoals een facewash of een verzorgende crème na het scheren.

Producten bij dit artikel

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.