Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

DA adviseert en helpt graag bij het behoud van een goede gezondheid. Zo kun je bij ons terecht voor de zelftesten van Self Care. Met deze testen kun je thuis eenvoudig verschillende gezondheidschecks doen.

De gezondheidstesten van Self Care zijn betrouwbaar, gemakkelijk te gebruiken en geven snel resultaat. Self Care heeft verschillende testen: een vruchtbaarheidstest voor mannen, een chlamydia-test, een cholesteroltest, een urineweginfectie-test en een menopauze-test. Ze hebben een nauwkeurigheidsmarge tussen de 94 en 99% en zijn de meest betrouwbare zelftesten. Nu kun je in de privacy van je huis, zonder eerst een afspraak te hoeven maken, een test doen en krijg je direct een betrouwbaar resultaat.


Vruchtbaarheidstest voor mannen

De FertiQUICK zelftest meet de concentratie zaadcellen in de zaadvloeistof en geeft aan of deze binnen het normale bereik ligt. De test is 95% betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Binnen 7 minuten kun je het resultaat aflezen. Zo kun je thuis je vruchtbaarheid testen.


Hoe werkt de test?

Om een kind te verwekken zijn er minimaal 20 miljoen zaadcellen per millimeter nodig. De zelftest geeft aan of het aantal zaadcellen binnen dat bereik ligt. Met een bijgevoegde beker vang je het zaadvloeistof op. Vervolgens vermeng je het met de oplossing en spuit je het mengsel in de testcassette. De testresultaten worden gelezen door het verschijnen van een lijn: deze is positief of negatief. Overige vruchtbaarheidsfactoren worden met de test niet gemeten.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Chlamydia Zelftest

Met de Chlamydia Zelftest kunnen vrouwen snel en gemakkelijk thuis testen of ze geïnfecteerd zijn met Chlamydia trachomatis, de meest voorkomende seksueel overdraagbare infectie.


Zelf een Chlamydia Zelftest kopen?

Bij de DA Drogist kun je de Chlamydia Zelftest van Self Care kopen. De test is 97% betrouwbaar en geeft binnen 20 minuten resultaat. Raadpleeg bij een positieve uitslag een arts om de uitslag verder te bespreken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Cholesterol Zelftest

Met de Cholesterol Zelftest test je gemakkelijk of je te hoge cholesterolwaarden in het bloed hebt. Met de lancet prik je in de middelvinger. Je laat een druppel bloed in het testvlak vallen en leest na 3 minuten de uitslag. Het cholesterolgehalte is hoog wanneer de uitslag een waarde boven 200 mg/dl aangeeft. Neem in dat geval contact op met een huisarts om de uitslag te bespreken en uitgebreider te testen.

Is de Cholesterol Zelftest betrouwbaar?

De zelftest van Self Care is 97% betrouwbaar en net zo nauwkeurig als een professionele test in het ziekenhuis. De test is geschikt voor mensen met én zonder hart- of vaatziekte. De test is niet geschikt voor mensen die bloedverdunners gebruiken, en kinderen jonger dan 18 jaar.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Blaasontsteking Zelftest

Met de Urineweginfectie Zelftest van Self Care kun je snel en gemakkelijk thuis testen of er aanwijzingen zijn voor een blaasontsteking. De test is 99% betrouwbaar en biedt een grote zekerheid. Je leest het resultaat na 1 minuut. Bij hoog gemeten waarden, adviseren wij dringend een arts te raadplegen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Menopauze Zelftest

Met de MenoQuick Zelftest van Self Care testen vrouwen eenvoudig en snel of ze in de menopauze zijn. De test detecteert de hoeveelheid follikelstimulerend hormoon (FSH) in de urine met een cassettetest.

Is een Menopauze Zelftest betrouwbaar?

De MenoQuick Zelftest is 99% betrouwbaar en geeft vrouwen grote zekerheid of hun menopauze is begonnen. De test dient te worden gebruikt als de menstruatie is gestopt.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.