Spaar nu voor een strandtas of hamamdoek van 100% gerecycled katoen! Klik hier voor meer informatie

Productgroep:
 1. Pijnstillers 24
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 8
Merk:
 1. DA 10
 2. Healthypharm 1
 3. Idyl 3
 4. Roter 6
 5. Sinaspril 4
Doelgroep:
 1. A 5
 2. Familie 1
 3. (Jong) volwassenen 12
 4. Kind 2
Volume:
 1. 100ml 1
 2. 50 stuks 5
 3. 20 stuks 8
 4. 10 stuks 9
 5. 16 stuks 1

Paracetamol is een pijnstiller die ook koortsverlagend werkt. Paracetamol kan gebruikt worden bij lichte tot matige pijn, het werkt niet ontstekingsremmend. Het geneesmiddel kan bij veel verschillende soorten pijn verlichting brengen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Kiespijn
- Spierpijn
- Hoofdpijn
- Verkoudheid
- Rugpijn
- Menstruatiepijn
- Zenuwpijn
- Koorts en griep

Paracetamol is zonder doktersrecept verkrijgbaar.

Paracetamol tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kan paracetamol als pijnstiller gebruikt worden. Overleg voor gebruik met de verloskundige of huisarts over de juiste dosering. Je moet de inname echter wel beperken. Slik het niet langer dan een week en niet meer dan 4 tabletten (2 gram) per dag.

Hoe bepaal ik de juiste dosering paracetamol?

Paracetamol is in verschillende vormen verkrijgbaar, bijvoorbeeld als tablet van Roter. Gebruik je liever een zetpil? Bij DA vind je o.a. paracetamol zetpillen van Leidapharm in een dosering van 1000mg. Lees voor gebruik van een geneesmiddel altijd de bijsluiter om de juiste dosering te bepalen, deze kan variëren per vorm en merk.

Wat zijn de bijwerkingen van paracetamol?

Bij gebruik volgens de aanwijzingen in de bijsluiter zijn er geen tot minimale bijwerkingen. Het belangrijkste aandachtspunt bij het gebruik van paracetamol is het verhoogde risico op leverbeschadiging. Lees meer over mogelijke bijwerkingen in de bijsluiter.

Paracetamol kopen

In onze online shop koop je paracetamol van verschillende merken. De juiste dosering bepaal je op basis van verschillende factoren. Denk daarbij aan leeftijd, lichaamsgewicht en eventueel medicijngebruik. Koop jouw paracetamol direct online of ga naar de DA drogist voor deskundig advies.

KOAG/KAG-nr: 4442-1118-2072

8.6 uit  3981 reviews
20 stuks
559

Geen voorraad