Productgroep:
 1. Nicotine Pleisters, Gum & Tabletten 27
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 55
Merk:
 1. Nicorette 7
 2. Nicotinell 15
 3. Niquitin 5
Doelgroep:
 1. (Jong) volwassenen 27
Volume:
 1. 30 stuks 3
 2. 7 stuks 6
 3. 14 stuks 5
 4. 48 stuks 1
 5. 36 stuks 2
 6. 96 stuks 4
 7. 204 stuks 2
 8. 105 stuks 3
 9. 13.2ml 1

Het is meestal niet eenvoudig om te stoppen met roken. Hulp kun je dan ook goed gebruiken. Roken is een verslaving en niet iedereen lukt het om er vanaf te komen zónder hulp. Stoppen met roken is een uitdaging waar we je dan ook graag bij ondersteunen.
Definitief stoppen met roken? Ook jij kunt het!

Met welke hulpmiddelen om te stoppen met roken kunnen we je helpen?

In onze webshop vind je een groot assortiment nicotinevervangers. Nicotine is het bestanddeel van een sigaret dat de ontwenningsverschijnselen veroorzaakt, waardoor stoppen met roken vaak zo moeilijk is. Een belangrijke hulp bij stoppen met roken is dan ook het langzaam afbouwen van de nicotinebehoefte door nicotinevervangers. Zo kun je eerst de gewoonte van het roken afleren en daarna de hoeveelheid nicotine verminderen.
Er zijn pleisters, zuigtabletten, kauwgum, E-sigaretten en mondspray als effectieve ondersteuning en hulp bij stoppen met roken. Ze bevatten een bepaalde hoeveelheid nicotine, die de ontwenningsverschijnselen en de trek in een sigaret helpen onderdrukken. Nicotinevervangende hulpmiddelen stoppen met roken zijn er van de merken Nicotinell, Nicorette, Niquitin en leidapharm.

8.6 uit  4096 reviews
7 stuks
2499

Geen voorraad

105 stuks
2799

Geen voorraad

96 stuks
3349

Geen voorraad

Je zoekt hulp bij stoppen met roken

Welke hulpmiddelen je ook wilt gaan gebruiken om te stoppen, zorg dat je begeleiding krijgt. Dat is echt heel belangrijk. Met deskundige begeleiding heb je namelijk een tweemaal zo grote kans om definitief van een rookverslaving af te komen.
Begeleidende hulp met stoppen met roken vind je natuurlijk bij de huisarts, maar ook online zijn er sites die je kunnen ondersteunen. En denk eens aan een app. Er zijn diverse (gratis) apps die helpen om je te motiveren. Je kunt ook steun zoeken via sociale media, bij mensen in je omgeving of je persoonlijk laten begeleiden door een coach.
Motivatie en doorzettingsvermogen zijn zonder extra hulp bij stoppen met roken vaak niet voldoende. Zorg dus dat je steun en begeleiding krijgt en maak daar ook gebruik van!
Stoppen met roken? Hulpmiddelen om nicotine langzaam af te bouwen vind je bij ons als kauwgum, mondspray, pleisters, e-sigaretten of zuigtabletten. Kies wat het beste bij je past. Kijk voor meer tips en hulp bij stoppen met roken op Anne geeft antwoord over stoppen met roken.