Terugroepactie Bronchostop Direct Nacht 5 in 1. Klik hier voor meer informatie

Productgroep:
  1. Aftersun 3
Categorie:
Prijs:
€ 0 t/m € 19
Merk:
  1. Australian gold 1
  2. Roc 1
  3. Vision 1
Doelgroep:
  1. Familie 3
Volume:
  1. 200ml 2
  2. 237ml 1

We weten als geen ander hoe belangrijk huidverzorging is voor baby's en kinderen voor zowel voor als na het zonnebaden. De kinderhuid is immers kwetsbaar en vraagt daarom ook om speciale producten voor na de zon. Producten die je vindt in onze webshop.

8.6 uit  3759 reviews

Eerst bescherming met een zonnebrandmiddel, daarna verzorging met een aftersun: kind en baby hebben juist ook díe bescherming nodig

De huid van baby’s en kinderen verschilt sterk van die van een volwassene. Het huidje is veel dunner. De barrièrefunctie (de hoornlaag die de huid o.a. beschermt tegen UV-straling en uitdroging) en het pigmentsysteem zijn nog maar beperkt ontwikkeld. Een kinderhuidje is dus zeer gevoelig en beschadigt snel. Dit kan op latere leeftijd zeer schadelijke gevolgen hebben. Alle reden om kinderen met mate in de zon te laten en met een sterk beschermende zonnebrandmiddel te beschermen.

Ná de zon

Maar ook na een zonnebad heeft een tere kinderhuid verzorging nodig. Zeker als ondanks alle goede voorzorgsmaatregelen het huidje toch rood geworden is. Gebruik dan een verfrissende en verzachtende aftersun kind. Als je aftersun smeert bij kinderen, vult dit het vochtverlies in de kinderhuid aan, het kalmeert en verkoelt. En met een lekker fris gevoel is het goed slapen na een actieve dag in de zon! Aftersun kan je dus zeker ook gebruiken voor je kind en baby, aftersun verzorgt en verfrist het gevoelige huidje.

Advies voor baby's

Houd baby’s zo veel mogelijk uit de zon. Ook in de schaduw dringt UV-straling door, dus ook voor hen is bescherming belangrijk. Wat helpt is een verzorgende en verfrissende aftersun, baby- en ook kinderhuidjes zijn hier zeker bij geholpen.

Kies uit verschillende merken en producten als aftersun, kind- en babyhuidverzorging en lotion

Bij DA vindt je aftersun kind lotion in een fles, of een handige spray. In een grootverpakking voor het hele gezin, of juist in een handzaam formaat om in de tas mee te nemen. Je vind in onze webshop verschillende merken als Granier, Australian Gold, en Kneipp en ons eigen huismerk Idyl.

Met de juiste zonbescherming en aftersun kind lotion blijft de zomer ook voor de kleinsten een feest.

Kijk voor meer informatie over zonnebeschermingsfactoren op onze pagina Welke factor zonnebrand?. Daar vind je uitgebreide voorlichting, ook over de bescherming van baby’s en kinderen.