8.5 uit  759 reviews

De producten van Biodermal benadrukken de natuurlijke schoonheid van de huid dankzij effectieve verzorging. Ze zitten vol zuivere ingrediënten, zijn dierproefvrij en dermatologisch getest. Bij DA vind je een ruim aanbod van Biodermal verzorgingsproducten, zoals zonnebrandproducten, dagcrèmes en crèmes voor het verzorgen van de probleemhuid.

Ken je de Biodermal P-CL-E crème al?

Biodermal heeft producten die helpen bij kleine huidproblemen, zoals een droge huid of een huid met acne. Dankzij de lichaamseigen werkstoffen en de natuurlijke extracten uit de P-CL-E crème wordt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid gestimuleerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. De P-CL-E crème is geschikt voor elk huidtype en kun je zowel als dagcrème en als nachtcrème gebruiken.

Bekijk ons aanbod van Biodermal zonnebrand crèmes

Om schade aan de huid te beperken en je huid te beschermen, is het belangrijk je goed in te smeren met een geschikte zonnebrandcrème. Naast dat veel blootstelling van de zon de huid verouderd, kan het ook problemen veroorzaken of verergeren, zoals pigmentvlekken. De zonnebrand producten van Biodermal zijn geschikt voor de gevoelige huid en beschermen tegen UVA en UBV straling. Smeer je huid royaal in en herhaal dit elke twee uur. Een litteken heeft extra bescherming nodig, door de zon kan een litteken verkleuren. Smeer de huid in met een hoge factor. Ben je benieuwd naar jouw huidtype en welke factor of crème het best bij jouw huid past? Kom langs in een van onze winkels en vraag een DA Drogist om advies.

Biodermal litteken crème

Als onze huid beschadigd raakt, bijvoorbeeld door een wondje, kan er een litteken achterblijven. Om de huid te verzorgen en de zichtbaarheid van het litteken te verminderen, kun je de littekencrèmevan Biodermal gebruiken. Deze zalf is geschikt voor alle soorten littekens en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Biodermal pigment crème

Veel mensen krijgen tijdens hun leven last van pigmentvlekken: donkere vlekken van de huid. Deze plekken ontstaan vaak door blootstelling aan de zon, maar kunnen ook komen door hormoonschommelingen of een zwangerschap. Om pigmentvlekken te verzorgen kun je een pigment crème gebruiken. Deze crème beschermt de huid tegen veroudering en vermindert de zichtbaarheid van de plekken.

Biodermal oog crème

De huid rondom onze ogen is dun en kwetsbaar. Het toont de eerste tekenen van ouderdom en verraadt of we uitgeslapen zijn of juist een stressvolle week hebben gehad. Voor een fris gevoel en het optimaal verzorgen van de huid is het fijn om een milde, geschikte crème te gebruiken die de huid hydrateert en voedt. Zoals de Biodermal oog crème, concealer of het serum.

Hier vind je regelmatig Biodermal aanbiedingen

Bij DA Drogist zijn er regelmatig voordelige aanbiedingen van het merk Biodermal. Zoals onze 1+1 gratis acties. Houd de webshop en de folder in de gaten! Je bestelt een product gemakkelijk bij ons online. Als je voor 21:00 besteld, heb je jouw Biodermal product de volgende dag in huis. Voor advies over de artikelen kun je altijd langskomen in een van onze winkels. Wij helpen je graag.

Productgroep:
 1. Handcrème & Handlotion 1
 2. Dagcrème & Nachtcrème 26
 3. Gezichtsreiniging 9
 4. Aftersun 2
 5. Zelfbruiner 1
 6. Huidverzorging 1
 7. Zonnebrand 22
 8. Oogcrème 1
 9. Zonnebank 3
 10. Serum 7
 11. Gezichtsverzorging 2
Toon minder Toon meer
Categorie:
 1. DA
Prijs:
€ 0 t/m € 42
Merk:
 1. Biodermal 75
Doelgroep:
 1. Vrouw 43
 2. Familie 19
 3. (Jong) volwassenen 11
 4. Kind 2
Volume:
 1. 25ml 1
 2. 125ml 1
 3. 75ml 3
 4. 100ml 3
 5. 50ml 27
 6. 200ml 12
 7. 300ml 1
 8. 150ml 5
 9. 15ml 3
 10. 30ml 7
 11. 40ml 4
 12. 175ml 8
Toon minder Toon meer
30ml
2999

Geen voorraad