Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA + Mooi Van Zwol

DA MOOI Van Zwol in Hoogeveen is meer dan alleen een drogisterij en een parfumerie. Zo vind je er onder andere twee schoonheidssalons waar je terecht kunt voor diverse behandelingen. Kom langs en laat je adviseren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA + Mooi Van Zwol

Hoofdstraat 114-116

7901 JV Hoogeveen

0528-263780

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Een unieke combinatie 

Het team van DA MOOI van Zwol bestaat uit maar liefst 11 enthousiaste en gemotiveerde dames die vol passie hun werk uitoefenen. Ze hebben veel kennis in huis op het gebied van schoonheid en gezondheid. Dat moet ook wel, want DA MOOI Van Zwol is meer dan alleen een drogisterij en parfumerie. Naast een groot aanbod van geuren, cosmetica, huidverzorgingsproducten en gezondheidsartikelen, biedt de winkel een Eyelove-afdeling, een Rituals shop-in-shop, twee schoonheidssalons en een ING-servicepunt. Deze combinatie maakt het winkelen bij DA MOOI van Zwol een unieke ervaring.  

Kom langs in de schoonheidssalon 

Een van de belangrijke aspecten in de winkel is de schoonheidssalon. Er zijn twee schoonheidssalons waar je terecht kunt voor diverse behandelingen, zoals massages, huidanalyses, ontharingsbehandelingen, make-up styling en nagelverzorging. Het deskundige team heeft veel kennis en geeft graag persoonlijk advies. Kom langs en laat je verwennen!  

Een ruim assortiment luxe merken 

Winkelen bij DA MOOI van Zwol is een prettige ervaring. Je kan er echt even lekker rondsnuffelen en vindt er diverse schappen vol met mooie merken. Zo hebben ze een ruim assortiment van luxere merken, waaronder Estee Lauder, Lancôme, Clarins, Clinique, Collistar, Rituals, Giorgio Armani, Burberry, Rabanne, Mugler en nog veel meer. Daarnaast verkopen ze natuurlijk ook reguliere drogisterij-artikelen en geneesmiddelen. Ben je op zoek naar een bril? Ook dan ben je bij DA MOOI van Zwol aan het juiste adres. Op de Eyelove-afdeling vind je diverse monturen. Doe een gratis oogmeting en laat je adviseren door de Eyelove medewerkers.  

Gezondheidschecks 

Klantvriendelijkheid en een goede service staan centraal. Bij DA MOOI van Zwol vind je geen ontevreden klanten. Er is aandacht voor iedereen. Naast winkelen, kan je bij DA MOOI van Zwol ook nog eens terecht voor praktische zaken. Zo is er een ING-servicepunt, voor alle bankgerelateerde zaken en vragen. Ook kan je in de drogisterij een afspraak maken voor verschillende gezondheidschecks, zoals een bloeddrukcheck en een glucosecheck. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel of maak een afspraak online.  

Social Media

Aanvullende diensten

Servicepunt ING

Schoonheidsspecialist

Schoonheidssalon

Luxe Parfumerie

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck