Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA + Mooi Dorestad

De leukste winkel van Wijk bij Duurstede heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige producten en feestelijke cadeaus. Onze ruime winkel is goed gevuld en mooi geordend. Wij hebben alles in huis voor jouw gezondheid. Ons specialistisch team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je met liefde bij het maken van je keuze. Eerste zondag van de maand 13:00 - 17:00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA + Mooi Dorestad

Markt 11

3961 BC Wijk bij Duurstede

0343-410809

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Voor persoonlijke verzorging, de mooiste parfums, de fijnste make-up en het beste advies kom je naar DA + Mooi Dorestad. Wij zijn er voor jou! 

Behulpzaam en betrokken

Team Dorestad wordt geleid door vakkundig drogist en eigenaar Eugene. Hij wordt hierin bijgestaan door Mirjam, de bedrijfsleider. Wat je vraag ook is, ze zullen met je meedenken zodat het makkelijker is om het juiste product te vinden. Met al hun kennis zullen jullie er altijd uitkomen. Naast het krijgen van advies is het ook mogelijk om je cholesterol, bloeddruk en glucose te laten checken. Op zoek naar een nieuwe bril? DA Dorestad is voorzien van een Eyelove winkel. En als extra service is het ook mogelijk om je DHL pakket hier op te halen of weg te brengen. 

Luxe parfum en make-up

DA + Mooi Dorestad heeft een groot assortiment aan make-up en parfums. Je kan hier terecht voor de luxe merken, maar uiteraard ook voor de DA Collection. Uiterlijke verzorging hoeft niet duur te zijn, met de nieuwe lijn van het DA huismerk zal je net zo mooi stralen. Waar je ook naar op zoek bent, bij Dorestad kunnen ze je adviseren in elke prijsklasse. Dit veelzijdige assortiment maakt het dé winkel voor de leukste cadeaus. Ga jij voor een tijdloze klassieker zoals Rituals, de biologische en organische topper Kayori of de altijd heerlijke Janzen?

Mooie accessoires

Als aanvulling op het al veelzijdige assortiment vind je hier ook een collectie tassen en de sieradencollectie van Studio Daisy. De tassen zijn allemaal van hoogwaardig leer, het is een elegant kwaliteitsproduct dat lang meegaat. Ook de ringen, armbanden, oorbellen en haaraccessoires van Studio Daisy gaan jarenlang mee en zijn ook nog eens anti-allergeen. Kom de nieuwste collectie bekijken in de winkel of shop online.   

Veel positieve reviews

Een aantal positieve reacties van de klanten van DA + Mooi Dorestad:

“Zeer vriendelijke mensen die je graag helpen. Je krijgt hier echt goed advies en het is heel geordend. Echt top!”

“Super vriendelijk en behulpzaam”

“Goede service, ze nemen de tijd en snappen wat je zoekt. Professioneel advies. cadeau nodig? Dit wordt met zorg verpakt.”

Social Media

Volg DA + Mooi Dorestad op Facebook

Volg DA + Mooi Dorestad op Instagram

Aanvullende diensten

Pedicure

Schoonheidsspecialist

MOOI Parfumerie

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck