Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA & BeautyX Jessica

DA & BeautyX Jessica is gelegen in het sfeervolle winkelcentrum De Burcht Breda. De winkel is voorzien van een uitgebreid assortiment met alles op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid. Er is veel keuze uit bekende en luxe merken en er is ook een Rituals shop-in-shop aanwezig. Het hele team heeft passie voor het vak en deelt graag hun kennis met de klant. Je kan hier altijd professioneel advies met een glimlach verwachten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA & BeautyX Jessica

De Burcht 13

4834 HE Breda

076-5640750

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

11:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:30

Zondag

Gesloten

DA & BeautyX Jessica is een drogisterij en parfumerie met een groot assortiment voor elke portemonnee. Wees welkom en laat je professioneel adviseren door het team. 

Enthousiast team met visie 

DA & BeautyX Jessica wordt gerund door de ervaren drogisten Jessica en Garry. Ze zeggen over hun winkel: “In 2005 hebben wij de winkel overgenomen en na diverse verbouwingen en restylingen is de winkel nu nog steeds helemaal naar onze wens ingericht. Een nette en verzorgde winkel met een uitgebreid assortiment. Samen met ons deskundige team, waarvan bijna iedereen in het bezit is van het vakdiploma drogist, staan wij met plezier klaar voor de klant." 

Assortiment voor elk budget 

De winkel is een begrip in de regio en iedereen kan hier terecht voor de grote merken, maar uiteraard ook het budgetvriendelijke DA huismerk. Jessica: "Ik zie het als een uitdaging om naast het basisassortiment ook altijd luxere merken te hebben waarmee de klant zichzelf echt kan verwennen. Bij ons vind je bijvoorbeeld merken als Shiseido, Lancôme, Estée Lauder, Clinique, Clarins, Collistar, Rituals, Marie Stella Maris en Janzen.” Kortom, voor ieder wat wils. 

Winkelbeleving 

Iedereen wordt hartelijk en warm ontvangen, het maakt niet uit of je gewoon even komt rondkijken of specifiek naar iets op zoek bent. Garry: "Iedereen is welkom in onze winkel. En het leuke is dat veel klanten ons bij naam kennen en andersom. Het persoonlijke contact maakt dit werk steeds weer bijzonder en uitdagend.” De medewerkers van de drogisterij bieden advies op maat over voedingssupplementen, schoonheidsproducten en huidverzorging. 

Van A tot Z 

Jessica, Garry en hun team zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en blijven meegroeien met alle nieuwe ontwikkelingen. Ze hebben een hoop expertise op het gebied van gezondheid, lichaamsverzorging en medicijngebruik dus stap zeker eens binnen voor vrijblijvend deskundig advies. Ook voor cadeaus kan je hier goed slagen. Het enthousiaste team denkt graag met je mee. Bij DA & BeautyX Jessica wordt je geholpen van A tot Z. 

Social Media

Volg DA & BeautyX Parfumerie Jessica op Facebook

Aanvullende diensten

Babykleding

Riverdale Shop

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Huidcheck