Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA & Beauty X Niggebrugge

Da Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge Oostvoorne ligt in een gezellige winkelstraat in Oostvoorne. De drogisterij heeft een groot assortiment. En, wat niet voorradig is wordt besteld en is de volgende dag bij jou in huis. Kom gauw langs om een kijkje te nemen en laat je adviseren door het ervaren personeel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA & Beauty X Niggebrugge

Pastorielaan 3

3233 CZ Oostvoorne

0181-482358

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist Niggebrugge Oostvoorne vind je altijd wat je zoekt. Het gezellige team helpt je graag met al je vragen op het gebied van schoonheid en gezondheid.

Een ervaren team

DA Drogist Niggebrugge Oostvoorne is een gezellig familiebedrijf en bestaat al twee generaties. De eigenaar is Erik Niggebrugge, zijn passie voor het vak zit hem in het bloed. Erik: “Mijn ouders zijn in 1976 gestart met hun eigen drogisterij. Eerst in Honselersdijk en daarna in Brielle. De drogisterij in Brielle heb ik in 2004 overgenomen. Acht jaar later heb ik ook deze drogisterij in Oostvoorne geopend.” Het winkelteam bestaat uit ervaren drogisten, waaronder ook een aantal schoonheidsspecialisten. Erik: “Klanten kunnen bij ons terecht met al hun vragen over schoonheid en verzorging. Het team weet alles over ons assortiment. Zo ga je altijd de deur uit met het juiste product.”

Vertrouwde gezichten

In de drogisterij hangt een prettige, vertrouwde sfeer. Erik: “Wij werken met een vast team. Ik merk dat de klant het fijn vindt om dezelfde gezichten te zien. Wij kennen onze klanten en geven persoonlijk en deskundig advies. Wij horen vaak dat er een fijne, gemoedelijke sfeer in de winkel hangt. Het personeel helpt je graag, maar is niet opdringerig. Wij zijn als team erg hecht. De gezelligheid onderling en het dagelijkse contact met de klanten maakt het werk een feestje.”

Mooie producten en luxe merken

Bij DA Drogist Niggebrugge Oostvoorne kun je zowel terecht voor koopjes en voordelige merken als voor luxe artikelen. Erik: “We hebben een groot assortiment van make-up, parfum en verzorgingsartikelen met mooie merken als Clarins, Louis Widmer en New Care. Producten om jezelf of een ander te verwennen.” Het assortiment is groter dan bij de gemiddelde drogist. Maar mocht een product toch niet aanwezig zijn in de winkel, dan wordt het besteld en heeft de klant het de volgende dag al in huis. Erik: “Wij staan bekend om onze goede service en we zijn pas tevreden als de klant dat ook is.”

Persoonlijke aandacht voor de klant

In de winkel is ook een stomerij aanwezig. Daarnaast verkoopt de drogisterij Eyelove brillen en is er een groot assortiment van luxe parfumerie (Mooi). Erik: “Bij ons vind je wat je zoekt: of het nu om een bril, een dagcrème of het vinden van een lekker geurtje gaat. Het personeel helpt de klant graag verder. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal.” De oprechte interesse in de klant, het veelzijdige aanbod van de winkel en de ontspannen sfeer die er hangt, maken het winkelen in de drogisterij een prettige ervaring.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Niggebrugge op Facebook

Aanvullende diensten

Eyelove