Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA & Beauty X het Gouden Hert

DA Drogisterij Het Gouden Hert ligt midden in de gezellige winkelstraat van Gemert. De drogisterij is daar al sinds oudsher gevestigd. Het deskundige personeel weet alles op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging en adviseert je graag. Kom langs en laat je verrassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA & Beauty X het Gouden Hert

Nieuwstraat 9

5421 KN Gemert

0492-361355

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij Da Drogisterij Het Hert draait het om tevreden klanten. Het veelzijdige team helpt je graag met al jouw vragen op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging

Een veelzijdig team

Midden in de winkelstraat van Gemert is DA Drogisterij Het Gouden Hert gevestigd. Al sinds de zeventiende eeuw hangt de bekende hertenkop buiten aan het pand, vandaar de naam. Antonyne van Balkom is de eigenaresse van de winkel. Het personeel bestaat uit drogisten, assistent drogisten, schoonheidsspecialisten en visagisten. Zij zijn breed opgeleid en volgen regelmatig cursussen om hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging uit te breiden. Zo is hun advies altijd actueel en zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt er terecht voor een praatje en goed, gedegen advies. Of het nu gaat om een bril, een geurtje of het vinden van de juiste dagcrème: hier vind je wat je zoekt.

Een uniek assortiment

De drogisterij heeft een uitgebreid en uniek assortiment. Er is voor ieder wat wils, voor zowel jong als oud. De winkel onderscheidt zich door haar mooie assortiment van luxe cosmetica en geuren. Ook verkopen ze veel reformartikelen en producten op het gebied van gezondheid. Door vragen te stellen en goed te luisteren vindt het personeel antwoorden op al jouw vragen. 

De schoonheidsspecialist in Gemert

Visagiste Michelle en schoonheidsspecialisten Janey en Marlies helpen je graag op gebied van uiterlijke verzorging. Je kunt onder andere bij hen terecht met vragen over make-up en huid- en haarverzorging. Zij zijn goed getraind en hebben een brede kennis van het assortiment. Antonyne: “Wij bieden veel mooie merken van cosmetica en geuren. Denk bijvoorbeeld aan merken als Clinique, Collistar, Lancaster of Biotherm. Zeer uniek voor een dorp.” Ook voor cadeau’s en voor het samenstellen van een cadeaupakket kun je bij hen terecht. Het personeel zorgt ervoor dat de artikelen mooi en feestelijk worden ingepakt.

Altijd tevreden de deur uit

Een tevreden klant staat voorop. Of mensen nu komen voor een kraslot, een bril of een uitgebreid cosmetisch advies. Antonyne: “Wij weten waar we het over hebben. Wij kennen onze producten en maken echt tijd voor de klant. Ons doel is dat iedereen bij ons tevreden de deur uit loopt.” Bezig zijn met de gezondheid van haar klanten, motiveert haar om iedere dag vol nieuwe energie in de winkel te staan. 

Social Media

Volg DA Drogisterij het Gouden Hert op Facebook

Aanvullende diensten

Loterijen

Gratis Parkeren

Eyelove