Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA & Beauty X Fredriek

DA Drogisterij & Parfumerie Fredriek ligt aan een gezellige winkelstraat in het centrum van Hellendoorn. Je kunt er terecht voor deskundig advies op het gebied van schoonheid, gezondheid en uiterlijke verzorging. Kom langs en laat je verrassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA & Beauty X Fredriek

Dorpsstraat 14a

7447 CR Hellendoorn

0548-655715

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 20:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist Fredriek staat persoonlijke aandacht en eerlijk advies centraal. Je vindt er de mooiste cadeaus: voor een ander óf voor jezelf.

Al 27 jaar een begrip

De eigenaar van de drogisterij is Jan van Benthem: “Samen met mijn vrouw Fredrike ben ik in 1991 gestart met de drogisterij. Waar de naam van de winkel vandaan komt, laat zich al raden. Om de uitspraak wat makkelijker te maken hebben we de spelling van de naam veranderd. Inmiddels is DA Fredriek al 27 jaar een begrip. Naast de drogisterij in Hellendoorn hebben wij ook een mooie vestiging in Nijverdal. Wij staan na al die jaren nog steeds met veel plezier in de winkel. Het blijft bijzonder om klanten te helpen en blij te maken. Wanneer mensen met een glimlach de deur uit lopen zijn wij ook tevreden.”

Altijd het juiste advies

Jan: “Ons team in Hellendoorn bestaat uit zeven werknemers, waaronder vakdrogisten, schoonheidsspecialisten, verkoopmedewerkers en een apothekersassistent. Wij hebben veel ervaring en scholen ons nog regelmatig bij. Elk jaar volgen we diverse cursussen om onze kennis op peil te houden en uit te breiden. Deskundig advies en persoonlijke aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn altijd eerlijk en zorgen er voor dat elke klant passend advies krijgt." 

Een uniek assortiment

Jan: “Ons assortiment is uniek en afgestemd op het dorp. Wij verkopen veel reform-producten en mooie luxe merken op het gebied van cosmetica en parfumerie. Denk aan merken als Collistar, Hugo Boss, Louis Widmer en Dolce & Gabanna. Je kunt bij ons terecht voor de mooiste relatiegeschenken. Wij je helpen je graag bij het samenstellen van een cadeaupakket."

Kom langs in onze schoonheidssalon

Naast de drogisterij biedt de winkel een stomerij-service, is er een DHL Servicepoint aanwezig en kun je er terecht voor het maken van pasfoto's. Ook is er een schoonheidssalon aanwezig, waar je heerlijke massages en behandelingen kunt boeken. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende gezichts- of lichaamsbehandeling of een pedicure of manicure behandeling. Je kunt online, telefonisch of in de winkel een afspraak maken.

Social Media

Volg DA Drogist Fredriek op Facebook

Aanvullende diensten

Fotoservice

Pedicure

Schoonheidsspecialist

Pasfoto's

Stomerij