Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA & Beauty X Evelyn Drent

DA Drogisterij & Parfumerie Evelyn Drent ligt in het gezellig winkelhart van Dedemsvaart. De drogisterij biedt een uniek en uitgebreid assortiment op het gebied van gezondheid, schoonheid en verzorging. Kom langs en laat je adviseren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA & Beauty X Evelyn Drent

Markt 1B

7701 GV Dedemsvaart

0523-616700

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogist Evelyn Drent vind je net dat beetje extra. Neem een kijkje in de winkel of kom langs in een van onze schoonheidssalons.

Al sinds 1937 een begrip

De eigenaar van de drogisterij is Evelyn Drent: “Al sinds 1937 is drogisterij Drent een begrip in Dedemsvaart. Ik ben de derde generatie drogist en heb het bedrijf van mijn moeder en oma overgenomen. Ik sta nog steeds met veel plezier in de winkel. Klanten kunnen helpen en adviseren geeft mij iedere dag weer energie.”

Een veelzijdig team

Evelyn staat natuurlijk niet alleen in de winkel. Haar team bestaat uit negen ervaren medewerkers. In de winkel staan drie drogisten, vier schoonheidsspecialisten, een assistent drogist en een weekendhulp. Evelyn: “Het personeel is zeer deskundig en er wordt veel aandacht geschonken aan scholing en bijscholing in merken en producten. Omdat ons team zo divers is kunnen wij iedere klant van passend advies voorzien: of het nu gaat om gezondheid, schoonheid of verzorging. Onze assistent drogist Joke is onze specialist op gezondheidsvlak en weet alles over voedingssupplementen.”

Persoonlijke aandacht voor de klant

Evelyn: “Wij zijn erg betrokken in de gemeenschap van Dedemsvaart. In onze winkel zien wij veel bekende gezichten. Omdat we een vaste klantenkring hebben weten wij vaak precies wat iemand nodig heeft. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken tijd voor onze klanten en bieden een luisterend oor. Ook schenken wij veel aandacht aan het uitzoeken en inpakken van cadeaus. Een cadeau van DA Evelyn Drent is altijd een feestje!”

Een uniek assortiment

Evelyn: “Wij bieden een uniek en uitgebreid assortiment. Zo hebben wij een groot aanbod geneesmiddelen en voedingssupplementen. Ook verkopen wij veel mooie geuren, cadeaus en cadeaupakketten van verwen-merken als Janzen en Sen&Zo. In onze twee schoonheidssalons werken wij met producten van Collistar en Biotherm.” 

Social Media

Volg DA Drogist Evelyn Drent op Facebook
Volg DA Drogist Evelyn Drent op Instagram

Aanvullende diensten

Schoonheidsspecialist

Schoonheidssalon

Eyelove

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck