Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Readshop Thuis bij Hapers

DA Drogisterij & Readshop Thuis bij Hapers in het Brabantse Gilze biedt een complete winkelervaring. Deze gezellige dorpswinkel heeft voor ieder wat wils. Kom langs en ontdek hun diverse assortiment!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Readshop Thuis bij Hapers

Nieuwstraat 30

5126 CE Gilze

0161-456633

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Voor ieder wat wils 

DA Drogisterij & Readshop Thuis bij Hapers is een sfeervolle winkel die warmte en professionaliteit uitstraalt. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en er is voor ieder wat wils. Zo vind je onder één dak een drogisterij, een kantoorboekhandel, een assortiment huishoudelijke apparaten en een groot aanbod cadeauartikelen. Bij Thuis bij Hapers slaag je dus altijd! Of je nu op zoek bent naar een persoonlijk verjaardagscadeau, een goed boek of handige schoolartikelen. 

Gezelligheid en deskundig advies 

Deze drogisterij en readshop in Gilze heeft de sfeer van een knusse dorpswinkel. De naam zegt het al: je voelt je er thuis. Het enthousiaste team staat altijd klaar om te helpen en doet dit met veel plezier. Naast deskundig advies, is er ook ruimte voor een praatje. Vriendelijkheid staat centraal. Bij Thuis bij Hapers is het belangrijk dat elke klant met een goed gevoel de winkel verlaat.

Een mooi assortiment 

In de drogisterij kun je terecht voor deskundig advies op het gebied van beauty en gezondheid. Het team heeft veel kennis over hun producten en geeft graag persoonlijk advies. In hun assortiment vind je luxere merken, maar ook producten voor de kleinere portemonnee. Ben je op zoek naar een mooi cadeau? Dan ben je bij Thuis bij Hapers aan het juiste adres! 

Een complete winkelervaring 

DA Drogisterij & Readshop Thuis bij Hapers biedt een complete winkelervaring. Je vindt er alles voor in huis en meer. Naast winkelen, kan je er ook terecht voor een sleutelservice, stomerij, het maken van officiële pasfoto’s en je vindt er een DHL- en Homerr-servicepunt. De winkel is praktisch en overzichtelijk ingedeeld, dit zorgt voor een prettige winkelervaring. 

Aanvullende diensten

Readshop

Fotoservice

Servicepunt DHL

Gratis Parkeren

Stomerij