Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Readshop Spithoff

DA - Readshop Spithoff in Schildwolde is een drogisterij in combinatie met Readshop. Je kan hier terecht voor drogisterijartikelen, lekkere parfums, mooie make-up, kantoorbenodigdheden, een PostNL-servicepunt, tijdschriften, boeken en nog veel meer! Alle medewerkers hebben verstand van zaken en helpen je graag bij je al je vragen. Een breed aanbod aan kennis, maar ook aan producten. De drogisterij is een onmisbare aanvulling en niet meer weg te denken uit Schildwolde.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Readshop Spithoff

Hoofdweg 89

9626 AB Schildwolde

0598-423136

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Klantvriendelijkheid, compleet assortiment en veel service; zo zorgen we voor de buurt en elkaar.

Familiebedrijf

Vader Klaas en zoon Arjan Spithoff besturen al jarenlang de Plus supermarkt in Schildwolde. Toen de vorige eigenaren van de lokale drogisterij ermee wilden stoppen, zagen Klaas en Arjan een mooie nieuwe kans. Binnen een mum van tijd was de drogisterij verbouwd tot een DA en Readshop combinatiewinkel. Je kan wel zeggen dat het ondernemen beide heren in het bloed zit. Pas anderhalf jaar open en al finalist voor DA van het jaar. 

Persoonlijk en vertrouwd

Elke dag staan de medewerkers met een glimlach voor je klaar. Ze hebben het beste advies en handige tips & tricks. Intussen zijn het allemaal bekende gezichten geworden in het dorp en dat is precies wat Arjan voor ogen had. “Een drogisterij is anders dan een supermarkt, het is een stuk persoonlijker. Daarom werken we hier met een team van vaste gezichten, dat geeft vertrouwen.”

Alles in huis

Het assortiment bestaat uit ruim 800 huismerkproducten. Deze zijn van grote kwaliteit, maar voor een kleine prijs. Van scheermesjes tot shampoo en van wondverzorging tot vitaminen, DA Schildwolde heeft het allemaal in huis. Daarnaast is er natuurlijk ook een make-up afdeling met merken zoals Pupa en Rimmel en een parfumerie met onder andere het hervul station van PRFM. Met zo’n breed aanbod kunnen de gezondheidsproducten en supplementen van New Care en Golden Naturals niet ontbreken, ze hebben echt alles in huis.

Combishop

DA - Readshop Spithoff is een drogisterij in combinatie met een Readshop. Dit betekent het gemak van twee winkels in één! Ga hier langs voor een spannend boek, leuk tijdschrift, mooie wenskaarten of handige kantoorartikelen. Op zoek naar een cadeau? Kies één van de vele cadeaukaarten. Pakketje verzenden? Geen probleem, de Readshop is voorzien van een PostNL-servicepunt. En daarnaast is het ook een verkooppunt voor rookwaar en loten.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Readshop Spithoff op Facebook

Volg DA Drogisterij & Readshop Spithoff op Instagram

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Servicepunt PostNL