Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Zwetsloot

Het team van DA Drogisterij & Parfumerie Zwetsloot in Bennebroek heeft veel kennis in huis op het gebied van gezondheid en beauty. Kom langs en ontdek hun mooie assortiment!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Zwetsloot

Schoollaan 24-C

2121 GG Bennebroek

023-5846214

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 18:00

Zondag

Gesloten

Specialist in gezondheid 

DA Drogisterij & Parfumerie Zwetsloot is specialist op het gebied van gezondheid. Je kunt er terecht voor deskundig advies en vindt er een divers assortiment. Zo verkopen ze hoogwaardige supplementen van de merken Solgar, New Care, Orthica en Golden Naturals. Heb je vragen over een product? Vraag een van de medewerkers om persoonlijk advies. Het team heeft veel kennis in huis en helpt je graag.  

Divers aanbod van mooie merken

Ook op het gebied van beauty heeft de drogisterij en parfumerie veel te bieden. In de winkel vind je een groot aanbod van luxe merken, zoals Louis Widmer en Uriage. Ideaal als cadeau, of om jezelf mee te verwennen. Maar je kunt er ook terecht voor huismerkartikelen met een kleinere prijs. De winkel is sfeervol ingedeeld in mooie, overzichtelijke schappen, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. In de parfumerie vind je heerlijke geuren: voor ieder wat wils, en voor elke gelegenheid. 

Leuke cadeauartikelen 

Ben je op zoek naar een speciaal cadeau? Vraag het team om advies of kies uit de mooie giftsets en bijzondere cadeauartikelen, zoals de producten van Janzen of het assortiment sieraden. Of je nu iets bijzonders zoekt voor Moederdag, Valentijnsdag of een verjaardag: bij DA Drogisterij & Parfumerie Zwetsloot ben je aan het juiste adres. Je vindt er zelfs een assortiment babykleding, perfect als kraamcadeau! 

Een klein, gezellig team 

In de drogisterij werkt een klein team dat al jaren het vaste gezicht van de winkel vormt. De sfeer in de drogisterij is warm en gezellig en straalt professionaliteit uit. Het team kent hun klanten, wat echt die persoonlijke touch geeft. Bij DA Drogisterij Zwetsloot ben je in goede handen! Naast winkelen, kun je ook terecht voor praktische zaken. In de drogisterij vind je een PostNL-servicepunt en een stomerijservice. 

 

Aanvullende diensten

Woonaccessoires

Babykleding

Loterijen

Fotoservice

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Servicepunt PostNL

Stomerij

Glucosecheck

Cholesterolcheck