Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidwolde

DA Drogisterij Zuidwolde is de winkel van moeder en dochter Alida en Lotte Blokzijl in het Drentse Zuidwolde. Hier vind je een groot assortiment, krijg je goede adviezen en kun je een natuurgeneeskundig therapeut raadplegen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidwolde

Hoofdstraat 72

7921 AN Zuidwolde

0528-356989

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 20:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Het is een feest om in deze drogisterij te winkelen; de kennis, kunde en oprechte interesse waarmee je wordt geholpen, zijn hartverwarmend.

Zo moeder, zo dochter

Alida en haar dochter Lotte zijn beide eigenaar en gediplomeerd drogist. Eigenlijk had Lotte heel andere plannen met zichzelf, ze wilde pedagogiek studeren. Maar door een weekendbaantje bij een drogisterij overkwam haar hetzelfde wat haar moeder Alida destijds is gebeurd; ze viel voor het drogisterijvak. Aanvankelijk werkten Alida en Lotte elk voor een eigen werkgever, in 2015 besloten ze samen een DA drogisterij te beginnen. Tot grote tevredenheid van hun klanten. En van de experts: Alida is recent tweede geworden in de wedstrijd voor Beste zelfzorgadviseur van Nederland. 

Groot assortiment natuurlijke producten

Bij DA Drogisterij Zuidwolde heb je keus uit een groot assortiment, en dat blijft maar groeien naar aanleiding van vragen van klanten. Omdat er veel belangstelling is voor reformproducten, hebben Alida, Lotte en hun twee collega-drogisten zich ook hierin gespecialiseerd. Bij DA Drogisterij Zuidwolde zijn de producten bij voorkeur zuiver en natuurlijk. Van huidverzorging tot voedingssupplementen. Je vindt hier ook het vertrouwde en hoogwaardige huismerk DA.

Consult bij een natuurgeneeskundig therapeut

Een keer in de vier weken is er een natuurgeneeskundig therapeut aanwezig in de winkel. Je kunt met hem een afspraak maken voor een consult. Door middel van iriscopie en elektro-acupunctuur helpt hij mensen om klachten te voorkomen, van problemen af te komen of om chronische pijn draaglijker te maken.

Oog, oor en tijd voor de klant

Alida, Lotte en hun twee collega-drogisten van DA Drogisterij Zuidwolde zijn stellig: alleen wanneer je goed naar de klant luistert en doorvraagt, kun je een advies op maat geven. Je krijgt als klant dan ook volop tijd en aandacht. Ook organiseren ze regelmatig een leuke avond, zoals een Ladies Night of een V.I.P.-avond, en kinder-koopavond op moederdag. Alida: ’Wij gaan elke dag met plezier naar onze winkel toe. Ook dankzij de leuke reacties van klanten. Daar doen we het voor. Toen we prijzen hadden gewonnen, kwamen ze met bloemen. In een dorp ken je elkaar, mensen gaan soms liever naar ons dan naar de huisarts. Een mooi compliment, al adviseren wij mensen toch naar de huisarts te gaan als dat nodig is.’

Social Media

Volg DA Zuidwolde op Facebook

Aanvullende diensten

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck