Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidhof

Kom naar DA Drogisterij & Parfumerie Zuidhof in Geleen voor een antwoord op al je vragen over gezondheid en verzorging. Of je nou op zoek bent naar zelfzorggeneesmiddelen, voedingssupplementen, vitamines of uiterlijke verzorgingsproducten, ze hebben altijd een passend advies. Verder ben je hier ook aan het juiste adres voor prachtige cadeaus en luxe parfums. Loop binnen en ervaar het zelf!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidhof

Zuidhof 22

6164 BA Geleen

046-4743142

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Zuidhof, jouw alles-in-één bestemming voor gezondheid, schoonheid en nog zoveel meer! 

Kwaliteit en luxe voor alledag

Bij DA Zuidhof wordt naast de gebruikelijke drogisterij producten ook een scala aan extra’s aangeboden. Denk aan heerlijke parfums en prachtige make-up, maar ook mooie verzorgingsproducten die de dagelijkse routine zullen verrijken. Van gezichtsverzorging tot bodylotion en van heerlijke zepen tot lekkere luchtjes. Kom de uitgebreide selectie van hoogwaardige producten nu ontdekken. Uiteraard kun je hier ook voor medicijnen zonder recept en babybenodigdheden terecht. 

Onvergetelijke winkelervaring

Bij Drogisterij & Parfumerie Zuidhof staat de klant centraal. Ze streven ernaar om jou een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Of het nou je eerste of honderdste bezoek is, je wordt met een grote glimlach geholpen. Het deskundige team staat altijd klaar om je te verwelkomen, te adviseren en te helpen bij het vinden van precies wat je zoekt. Zo creëert het team van DA Zuidhof een warme en uitnodigende sfeer.

Gratis oogmeting

Wist je dat DA Zuidhof een Eyelove verkooppunt heeft? Dit houdt in dat je hier gratis je ogen kan laten meten en een bril kan uitzoeken die bij jou past. Eyelove brillen zijn de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl en ze hebben altijd de nieuwste modellen op voorraad. Daarnaast is het ook mogelijk om een zonnebril op sterkte uit te zoeken. Deze shop-in-shop ervaring is puur gemak, want een afspraak maken is niet nodig.

Cadeaus in overvloed

DA Drogisterij & Parfumerie Zuidhof is een schatkamer van prachtige geschenken en cadeau-ideeën voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een verrassing voor een verjaardag, jubileum, of gewoon verwennerij, hier zal je zeker slagen. Kies een luxe parfum of ga voor een met zorg samengestelde giftset. Wat je ook kiest, het zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

 

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Eyelove