Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke

DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke is specialist op het gebied van schoonheid en gezondheid. Dit gezellige team staat zes dagen in de week voor je klaar en helpt je graag met het vinden van het juiste product. Naast het ruime assortiment van de drogisterij en parfumerie kun je hier ook terecht voor huishoudartikelen, speelgoed, Zeeuwse artikelen, bakproducten, woonaccessoires, beenmode, kerstpakketten en een stomerijservice. Kortom, alles wat je maar kan wensen, dichtbij in het dorp.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke

Wijngaardstraat 4

4401 CS Yerseke

0113-571471

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00

Dinsdag

09:30 - 18:00

Woensdag

09:30 - 18:00

Donderdag

09:30 - 18:00

Vrijdag

09:30 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:30

Zondag

Gesloten

Een groot specialist met alle dorpse gezelligheid en vriendelijkheid die Yerseke rijk is. Het unieke assortiment en de behulpzaamheid van de medewerkers zullen ervoor zorgen dat je hier gemakkelijk slaagt.

Warm welkom

Een warm welkom is iets wat je altijd kan verwachten bij DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke. Dit vrolijke team staat klaar om je te helpen waar nodig en zorgt ervoor dat de sfeer altijd goed is. Een gezellig praatje is nooit misplaatst en daarom komen klanten elke keer weer terug. Daarnaast beschikken de medewerkers allemaal over uitgebreide kennis van alle producten. Zo kunnen ze altijd met een passend advies komen.      

Breed assortiment

De parfumerie is uitgerust met een hoop prachtige merken zoals: Jean Paul Gaultier, Paco Rabanne, Hugo Boss, Versace, Liu Jo en Marc Jacobs. Vele grote namen zijn hier te vinden. Wil je liever niet elke keer een hele nieuwe verpakking kopen, maar je lege flesje laten bijvullen? Dat kan ook. Deze parfumerie heeft namelijk een ParfumPoint Refill punt. Stel je eigen geur samen en hervul deze wanneer het parfum op is.   

Tijd en aandacht

Welke vraag je ook hebt, bij DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke zullen ze altijd uitgebreid de tijd nemen om je van advies op maat te voorzien. Weet je niet zeker welk voedingssupplement bij jou past, dan zal team Yerseke met je meedenken zodat jij de beste optie kan kiezen. Op zoek naar een specifiek verzorgingsproduct? De aanwezige medewerker zal luisteren naar jouw wensen en het advies hierop toespitsen. Het doel is altijd om jou tevreden de deur uit te zien lopen.

Ook voor cadeaus

Wat deze DA winkel nou zo speciaal maakt, is dat het ook een uitgebreid cadeau assortiment heeft. Voor jong en oud kan je hier terecht. Je vindt hier onder andere prachtig houten speelgoed en kleding van Little Dutch, maar ook mooie sfeermakers zoals vazen, kaarsen, lampen en kussens. Natuurlijk kunnen de producten van Leuk Zeeuws niet ontbreken in deze Zeeuwse drogisterij, dus die zijn hier ook te koop. Het maakt niet uit wat je kiest, het wordt uiteraard prachtig voor je ingepakt. Nog op zoek naar een kerstpakket, ook daar kan je voor aankloppen. Het veelzijdige aanbod van DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke biedt je het gemak van shoppen in je eigen dorp.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke op Facebook

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Yerseke op Instagram

Aanvullende diensten

Speelgoed

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Stomerij