Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Welten

Deze grote en gezellige winkel ligt in de dorpskern van Welten (Heerlen). Al sinds de jaren 60 is de drogist een begrip in het dorp, sinds oktober 2018 wappert de DA-vlag aan de gevel. Bij Weltertuyn vind je een groot assortiment gezondheidsartikelen en krijg je een goed en persoonlijk advies. In één moeite regel je er ook je schoenreparatie, (pas)foto’s, PostNL-zendingen en andere praktische zaken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Welten

Weltertuynstraat 70

6419 CV Heerlen

045-5712600

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Je slaagt zeker in de grote winkel van DA Drogisterij Welten, waar ze je graag met raad en daad bijstaan. 

Wij zetten de historie op onze manier voort 

Eigenaren Jeanine en Paul van der Leek hebben in 1999 de dorpsdrogisterij aan de Weltertuijnstraat overgenomen van de familie Meertens. Paul was toen al sinds 1984 gediplomeerd drogist. ‘Mensen vinden het bijzonder’, vertelt Paul, ‘dat wij de historie hebben voortgezet met onze eigen persoonlijke benadering. Wij hebben onderscheidende merken in huis en proberen onze klanten kennis mee te geven waar ze echt iets aan hebben.’

Groot assortiment en eigen manicure

DA Drogisterij Welten heeft een groot aanbod. Alleen al op het gebied van voedingssupplementen heb je hier keus uit Solgar, Orthica, Golden Naturals, Bountiful en verscheidene andere merken. De producten van het DA huismerk dat als zeer hoogwaardig te boek staat. Bij Welten kun je de gezondheidsklompen van Clogs krijgen in alle kleuren en maten. En hebben je handen eens extra aandacht nodig, dan regel je een heerlijke behandeling bij de manicure.

Ladies Night

Elk jaar in april organiseert DA Drogisterij Welten een Ladies Night. Heel gezellig en dé kans voor klanten om lekker verzorgd de zomer in te gaan. Zeker weten dat je in de watten wordt gelegd en met bruikbare adviezen thuiskomt, want de mensen van Welten willen niks missen op hun vakgebied en scholen zichzelf continu bij. Hun kennis brengen ze vervolgens graag aan jou over.

Leuk en persoonlijk contact

Eigenaresse Jeanine van der Leek: ‘Onze wijk staat bekend als het gezelligste dorp van Heerlen en dat willen wij ook met onze winkel uitstralen. Een leuk en persoonlijk contact met onze klanten, dat is waar wij voor staan. Met ons team van twee drogisten en mijzelf als assistent-drogist hebben we flink wat kennis en ervaring in huis. Ons belangrijkste streven is en blijft de klanten tevreden de winkel te laten verlaten.’

Social media 

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Welten ook op Facebook

Aanvullende diensten

Nagelsalon

Servicepunt ING

Tijdschriften

Kantoorartikelen

Loterijen

Boeken

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Luxe Parfumerie

Pasfoto's

Servicepunt PostNL

Stomerij

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck