Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Voila

Een drogisterij, parfumerie en schoonheidssalon in één aan het Maertensplein in Maartensdijk. Kom langs voor advies, een fijne behandeling of mooie cadeaus, het ontbreekt deze drogisterij aan niets. De medewerkers hebben voor elke vraag een oplossing en denken graag met je mee.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Voila

Maertensplein 20

3738 GK Maartensdijk

0346-211268

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA Drogisterij, Parfumerie & Schoonheidssalon Voilá is een mooie en gezellige winkel waar kwaliteit, zorg en aandacht voor de klanten voorop staat.

Kwaliteitsteam

Het overgrote deel van het team is al ruim 20 jaar werkzaam in de winkel. Dit straalt een hoop vertrouwen en kwaliteit uit. Elke medewerker heeft stuk voor stuk onmisbare expertise waarmee ze elke klant van dienst kunnen zijn. Ze meten kundig je bloeddruk, glucose en cholesterol op. Naast kwaliteit op de werkvloer biedt de drogisterij ook een hoop kwaliteitsmerken aan zoals: Lancaster, Lancome, Louis Widmer, Hugo Boss, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Versace en Jimmy Choo.

Zorg en aandacht

De winkel is tot in de puntjes netjes georganiseerd en gestructureerd. Aan elk detail is gedacht. Dit zorgt voor een prettige winkelervaring en een rustige sfeer. Zo is alles makkelijk te vinden en erg overzichtelijk. Deze zorg en aandacht wordt ook doorgetrokken naar de klant. Je wordt hier persoonlijk geholpen door de meest vriendelijke medewerkers. 

Service op alle fronten

Op zoek naar iets dat niet aanwezig is? Dan wordt dit product met liefde voor je besteld. Bij DA Drogisterij, Parfumerie & Schoonheidssalon Voilá is de klant echt koning. De service is altijd hoogstaand en zal nooit wijken, dit is iets waar de medewerkers trots op zijn. En als extra service is het ook mogelijk om een DHL pakket te verzenden of ontvangen op deze locatie. Alles is snel en makkelijk geregeld.

Prachtige schoonheidssalon

Kom een kijkje nemen in de vernieuwde schoonheidssalon! Deze is nog niet zo lang geleden verbouwd en voorzien van alle gemakken op het gebied van ontspanning en uiterlijke verzorging. De schoonheidsspecialist van Voilá staat klaar om je te verwennen met heerlijke massages, een fijne pedicure of gezichtsbehandeling. Er zijn speciale behandelingen voor het verbeteren en versterken van de huid. Na een korte evaluatie wordt de behandeling toegespitst op jouw specifieke huidtype en wensen. 

Social Media

Volg DA Drogisterij, Parfumerie & Schoonheidssalon Voilá op Facebook

Volg DA Drogisterij, Parfumerie & Schoonheidssalon Voilá op Instagram

Aanvullende diensten

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck