Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog

DA Drogisterij & Parfumerie Vitaal

DA drogisterij Vitaal is voor veel vaste klanten in het dorp Den Hoorn een vertrouwde plek. Een plek waar nog tijd wordt gemaakt voor een praatje, waar je uitgebreid en persoonlijk advies krijgt op al je vragen. Zoals de naam Vitaal al zegt, ze zijn hier gespecialiseerd in gezondheid en verzorging. Je loopt hier altijd rijker, wijzer en verfrist de winkel weer uit.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Vitaal

Dijkshoornseweg 6

2635 EP Den Hoorn ZH

015-2573547

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Zoals de naam DA drogisterij Vitaal al verraadt, hebben ze hier alle kennis en deskundigheid in huis voor een vitaal leven.

Een ijzersterk team van moeder en dochter

Sinds 2013 runnen moeder Conny en dochter Anne samen DA drogisterij Vitaal. Conny begon ooit als apothekersassistente, ging in een drogisterij werken, schoolde zich om tot drogist, werd er bedrijfsleidster en tenslotte nam ze de drogisterij in 2007 over. Dochter Anne had naast haar studie een bijbaantje in haar moeders drogisterij. Totdat ze er in 2011 achter kwam dat ze toch het liefst samen met haar moeder de drogisterij wilde runnen. Zo gezegd, zo gedaan. Inmiddels hebben ze een grote vaste klantenkring opgebouwd.

Klein maar heel fijn

Bij DA drogisterij Vitaal sta je verbaasd over het uitgebreide assortiment. Ze hebben speciale merken zoals Biobim, Sans Soucis, Louis Widmer en Newcare. Maar je vindt er ook het ijzersterke en voordelige DA huismerk. Ze spelen hier altijd in op de wensen van de klanten. Is er een product er niet, dan halen ze het binnen een dag voor je in huis. Je kunt hier ook goed terecht voor cadeaus, wellnessproducten en natuurlijk heerlijke geuren. Op bijzondere evenementen kun je ook terecht bij een visagiste en gratis producten proberen tijdens proeverijen. 

Vitale kennis

Het vierkoppige team van DA drogisterij Vitaal telt 3 gediplomeerde drogisten. Conny heeft, met haar apothekersachtergrond, net wat meer kennis in huis over gezondheid dan gewoonlijk. Zij kan je dan ook een uitstekend advies geven over zelfzorggeneesmiddelen. DA Vitaal heeft niet voor niets het drogistenkeurmerk ‘Erkend Specialist in Zelfzorg’ op haar naam staan. Anne heeft veel interesse in gezond en bewust leven en kan daardoor de jongere klanten goed bedienen. Verder blijft het team voortdurend op de hoogte van alle nieuwste ontwikkelingen, door het volgen van nascholing en cursussen. Kortom, uitstekend advies verzekerd!

Band met de klant

“Wij kennen veel klanten bij naam”, zeggen Anne en Conny in koor. “Dit geeft de klant een vertrouwd gevoel. Het zijn de reacties die maken dat wij weten dat we echt nuttig werk doen. Zoals een laatst een jonge moeder zei: ‘ik ben nog nooit zo vaak bij jullie in de winkel geweest sinds ik die kleine heb. Nooit gedacht dat jullie zo belangrijk voor ons zouden worden!’ Of iemand die na een gerucht vroeg: ‘jullie gaan hier toch niet weg? Want ik zou niet weten wat ik zonder jullie zou moeten!’ Ja, zulke reacties maken je dag goed!”

Social Media

Volg DA Vitaal op Facebook

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie