Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 49.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

Terugroepactie! Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij en Parfumerie Veendam

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Veendam staan ze elke dag weer met een glimlach voor je klaar. Ze bieden het beste advies op het gebied van schoonheid en gezondheid. De drogisterij heeft een ruim assortiment met veelzijdige verzorgingsproducten voor zowel dagelijks gebruik als luxe verwennerij. Daarnaast is er ook een schoonheidssalon aanwezig en kan je hier ook terecht voor het halen en brengen van een pakketje.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij en Parfumerie Veendam

De Reede 11

9642 MA Veendam

0598-722108

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 18:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Veendam zijn ze van alle markten thuis.

Top team

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Veendam nemen ze graag de tijd voor je. Of je nu een uitgebreid advies over je gezondheid nodig hebt of op zoek bent naar een nieuw parfum voor die speciale gelegenheid. Ze hebben het allemaal in huis en helpen je graag aan het juiste product. Is het een cadeautje? Dan pakken ze het altijd voor je in, want vrolijk ingepakt geeft leuker weg! Dit team maakt van elke dag iets moois.

Verzorgd en gezond

Merken als Louis Widmer, ROC, Dr. Hauschka, Uriage, Janzen en Sen & Zo kunnen niet ontbreken bij DA Veendam. Ze hebben namelijk een ruime keuze in uiterlijke verzorgingsproducten. Of wil je eens lekker in de watten gelegd worden, dan is de schoonheidssalon een echte aanrader. De schoonheidsspecialist zorgt ervoor dat jij stralend en ontspannen weer naar buiten loopt. Naast de producten en behandelingen voor de uiterlijke verzorging hebben ze ook een ruim assortiment aan gezonde voeding en supplementen. Dan straal je straks van binnen en van buiten.

Geweldige geuren 

De parfumerie van DA Veendam is voorzien van heerlijke parfums en luxe merken zoals Boss, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Baldessarini, Versace en Marc Jacobs. Heb je iets minder te besteden, maar wil je toch een lekker parfum, dan is PRFM de perfecte oplossing. Stel zelf je geur samen en hervul het flesje wanneer deze leeg is. PRFM is altijd van hoogwaardige kwaliteit en heeft ook een lage prijs. Hierdoor is het toegankelijk voor elke portemonnee. 

Extra service

Naast de drogisterij en parfumerie is DA Veendam ook een servicepunt voor vele pakketdiensten. Je kan hier terecht voor DHL, DHL Express, DPD, GLS, Homerr, Mondial Relay en UPS. Even een pakketje afgeven of ophalen is snel geregeld in de hoek achterin de winkel. En als je een rijbewijs of identiteitsbewijs moet aanvragen, dan helpen ze je graag met het maken van een pasfoto. Ook kunnen ze de aanvraag voor het vernieuwen van je rijbewijs starten. Een hele hoop service, allemaal onder één dak.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Veendam op Facebook

Volg DA Drogierij & Parfumerie Veendam op Instagram

Aanvullende diensten

Servicepunt GLS

Servicepunt UPS

Servicepunt DPD

Fotoservice

Schoonheidsspecialist

Servicepunt DHL

Schoonheidssalon

Luxe Parfumerie

Stresscheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck