Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie van Nistelrooij

Het vakkundige team van DA van Nistelrooij staat zes dagen in de week voor je klaar. De winkel heeft een groot assortiment en het personeel biedt altijd vriendelijke service. Van voedingssupplementen tot zelfzorggeneesmiddelen en van heerlijke parfums tot gezichtsverzorging. Je zal hier vinden wat je zoekt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie van Nistelrooij

Wolfskooi 21

5345 MH Oss

0412-631407

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Deskundig en persoonlijk advies is gegarandeerd bij DA Drogisterij en Parfumerie van Nistelrooij.

Passie voor het vak

Zo’n tien jaar geleden is Jackelien van Nistelrooij gestart als eigenaar van drogisterij Van Nistelrooij. Vanaf dag één heeft ze hier haar eigen visie op losgelaten waardoor het nu nog steeds een prachtige en gezellige winkel is. Het team is intussen zes vrouwen sterk: Helmy, Jolanda, Tatjana, Claudia, Margaret en Jackelien. De visie van Jackelien wordt uitgedragen door het hele team: klantgericht, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Met plezier en enthousiasme maken ze er elke dag wat moois van.

Uitgebreide keuze én kennis

Door de jaren heen is het assortiment steeds meer uitgebreid. Ze blijven meegroeien met de vraag van de klant. Niet alleen het assortiment blijft groeien, ook de kennis van alle medewerkers beweegt mee met de nieuwe ontwikkelingen. Jackelien vindt het belangrijk om te blijven leren en zo met de tijd mee te bewegen. Bij DA drogisterij en parfumerie van Nistelrooij houden ze hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen te volgen. Zowel in de winkel als online. 

Goed en eerlijk advies

Het is altijd het doel om elke klant tevreden de deur uit te zien lopen. Hoe ze dit doen? Jackelien zegt: “Met plezier klanten adviseren op basis van persoonlijke aandacht, dit is wat ons drijft.” Met alle kennis die ze hebben kunnen ze iedereen van goed advies voorzien. Maar misschien nog wel belangrijker, ze zullen ook iedereen van eerlijk advies voorzien. Deze eerlijkheid wordt altijd gewaardeerd, het zorgt ervoor dat de klant zich gezien voelt. Het welzijn van de klant staat altijd voorop!

Vertrouwde sfeer

Jackelien: “We vinden het fijn te horen van de klanten dat ze hier zo ongedwongen kunnen winkelen, dat het gezellig is en er zo’n fijne vertrouwde sfeer heerst.” Alle dames in dienst bij DA van Nistelrooij nemen de tijd voor je en bieden een luisterend oor. Je kan altijd bij ze terecht met je vragen en ze zullen zonder oordeel jou van het beste advies voorzien. Dit is iets waar winkeleigenaar Jackelien enorm trots op is.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie van Nistelrooij op Facebook

 

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Luxe Parfumerie