Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie van Eekelen

DA Drogisterij & Parfumerie Van Eekelen in het Brabantse Rijsbergen heeft voor ieder wat wils. Je vindt er een bijzonder aanbod van diverse (cadeau)artikelen. Kom langs en laat je verrassen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie van Eekelen

Sint Bavostraat 40

4891 CJ Rijsbergen

076-7820972

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

10:00 - 16:00

Meer dan een drogisterij

DA Drogisterij & Parfumerie Van Eekelen is een warme dorpswinkel die gezelligheid en professionaliteit uitstraalt. Omdat er al 8 jaar geen drogisterij meer aanwezig was geweest in het dorp, werd er besloten om deze DA op te richten. Een prachtige aanwinst voor de omgeving Rijsbergen! Inmiddels bestaan ze 2,5 jaar en is de drogisterij een begrip geworden. DA Drogisterij & Parfumerie Van Eekelen is dan ook meer dan alleen een drogisterij. Zo vind je er naast gezondheids- en schoonheidsproducten ook een ruim assortiment speelgoed, babykleding, boeken en tijdschriften. Je slaagt er altijd: of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of gewoon je dagelijkse gezondheidsproducten komt shoppen. 

Verjaardagsmandje zetten

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Van Eekelen vind je mooie cadeauartikelen voor alle leeftijden en gelegenheden. Of je nu iets speciaals zoekt voor Moederdag, Sinterklaas of voor een (kinder)verjaardag: bij Van Eekelen ben je aan het juiste adres. In de winkel kunnen kinderen zelfs een eigen verjaardagsmandje komen zetten. Hier wordt dan ook vaak gebruik van gemaakt. “Een kind dat over een paar weken jarig is, komt dan naar de winkel en vult een mandje met producten die zij of hij graag wil krijgen. Daarna komen de mensen die op het feestje uitgenodigd zijn naar onze winkel om deze cadeautjes te shoppen. Dit loopt heel erg goed. We hebben altijd zo’n 10 of 15 mandjes in de winkel staan. Vandaar dat we ook heel veel speelgoed verkopen.” Een bijzondere service die deze DA uniek maakt! 

Net dat beetje extra

In de winkel staat een deskundig team dat veel kennis in huis heeft. De medewerkers helpen je graag met al je vragen op het gebied van schoonheid en gezondheid. Ze kennen hun klanten en kunnen daardoor echt dat beetje extra geven. Voor elke vraag wordt de tijd genomen en het is de bedoeling dat iedere klant de winkel met een goed gevoel verlaat. Deze persoonlijke aanpak maakt winkelen bij Van Eekelen een prettige ervaring. Kom gezellig langs en laat je adviseren!

Zeer divers assortiment

Het assortiment van DA Drogisterij & Parfumerie Van Eekelen is divers. Er zijn zowel luxere merken als huismerkartikelen te vinden. Ook hebben ze de top 50 boeken in huis en een groot aanbod kinderboeken en tijdschriften. Verder biedt de winkel een ruim assortiment hoogwaardige voedingssupplementen. Wil je graag persoonlijk advies? Aarzel niet om een van de medewerkers aan te spreken. Naast winkelen, kan je bij DA Van Eekelen ook terecht voor praktische zaken. Zo vind je in de winkel een PostNL-servicepunt en kan je er een afspraak maken voor een bloeddrukcheck.

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie van Eekelen op Facebook

Volg DA Drogisterij & Parfumerie van Eekelen op Instagram

Volg DA Drogisterij & Parfumerie van Eekelen op Tiktok

Aanvullende diensten

Speelgoed

Babykleding

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Servicepunt PostNL

Bloeddrukcheck