Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie van der Schoot

Welkom bij DA drogisterij & parfumerie van der Schoot. Dit familiebedrijf wordt met enthousiasme gerund wordt door Wim van der Schoot, zijn vrouw en zus. Hier vind je een ruime keuze in producten om je fit, gezond en mooi te voelen. Daarnaast is er een luxe parfumerie afdeling, (pas)fotoservice en een uitdeelpunt van de apotheek uit Kerkdriel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie van der Schoot

Raadhuis 7

5321 HL Hedel

073-5993402

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:00 - 18:00

Dinsdag

08:00 - 18:00

Woensdag

08:00 - 18:00

Donderdag

08:00 - 18:00

Vrijdag

08:00 - 20:00

Zaterdag

08:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA drogisterij & parfumerie van der Schoot, voor al je vragen over gezondheid, verzorging en voeding. De 3 vaste gezichten van de winkel zorgen voor een prettige, gastvrije sfeer en deskundig advies. Stap binnen en ervaar het zelf. 

Bijzonder familiebedrijf

Sinds 1983 is Wim van der Schoot eigenaar van zijn drogisterij, maar de winkel bestaat al sinds 1915: Wim: “Ooit is mijn familie hier begonnen met een bakkerij en daarna werd de zaak een kruidenier. Jaren later was dit niet meer rendabel en maakte mijn vader er tevens een drogisterij van.Toen hij 65 werd heb ik het geheel overgenomen. De naam is dus al tientallen jaren een begrip in het dorp Hedel. Bijzonder is dat ik samenwerk met mijn vrouw en zus. Met z’n drieën vormen we een stabiel en deskundig team.”

Advies op maat

Bij DA drogisterij & parfumerie van der Schoot wordt iedere klant even vriendelijk geholpen. Wim: “Of de klant wel of niet iets koopt maakt voor ons niet uit. Het advies is altijd goed en eerlijk. Omdat wij veel klanten bij naam kennen en op de hoogte zijn van hun persoonlijke situatie wordt er altijd tijd gemaakt voor een praatje. Is een product niet in de winkel aanwezig dan bestellen we het direct en kan het de volgende dag worden opgehaald. Een kleine moeite voor ons maar heel fijn voor de klant. Ons assortiment is aangepast aan de mensen die ons bezoeken, zo grijpen ze zelden mis.”

De Parfumerie in Hedel

Naast het ruime assortiment drogisterij-artikelen kun je hier ook terecht voor een groot assortiment parfums voor dames en heren. De medewerkers helpen je graag om de juiste te vinden voor jezelf of een geliefde. Het perfecte cadeau dus, dat hier natuurlijk feestelijk wordt ingepakt. Ook slaag je hier voor een kraamcadeau om baby en moeder in de watten te leggen of leuke sieraden en haaraccessoires. 

Extra activiteiten voor de klant

DA drogisterij & parfumerie van der Schoot is dagelijks actief op Facebook. Klanten worden hier op de hoogte gehouden van leuke winacties en van nieuwe producten die zijn toegevoegd van het assortiment. Wim: “De branche is altijd in ontwikkeling en het is belangrijk om als winkel op de hoogte te zijn van wat er verkrijgbaar is bij leveranciers. Klanten weten via social media dus precies wat we in huis hebben. De winacties zijn een leuke manier om onze klanten in het zonnetje te zetten en het is steeds weer een feest om cadeaus uit te delen. Ook organiseren we 2 keer per jaar een leuke Ladiesnight.Dit zijn altijd zeer geslaagde avonden.”

Social Media

Volg DA drogisterij van der Schoot op Facebook

Volg DA drogisterij van der Schoot op Instagram

Aanvullende diensten

Fotoservice

Pasfoto's