Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie van de Gevel

DA drogisterij Moergestel ligt in het hart van Moergestel. Hier lacht een professioneel winkelteam je tegemoet. Ze zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van schoonheid, verzorging en gezondheid. Een Dr. Hauschka-specialist, een New Care-specialist en een schoonheidsspecialist nemen graag alle tijd voor een op maat gesneden advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie van de Gevel

Rootven 8

5066 AW Moergestel

013-5131281

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

Bij DA drogisterij Moergestel word je uitstekend geholpen door een deskundig team met specialisten op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging

Een club van vakbekwame dames

Netty, bedrijfsleidster en drogist, runt samen met haar assistent-drogisten deze drogisterij, waar gezelligheid en tijd geen grenzen kennen. Met een Hauschka therapeut, een New Care specialist en met hun achtergrond in de apotheek-en schoonheidsspecialistenwereld weet je dat je te maken hebt met vakbekwame dames met passie voor hun werk. Of het nu gaat om de laatste make-uptrends of de betere voedingssupplementen, hier kun je rekenen op uitgebreid advies.

Gevarieerd assortiment

Bij DA drogisterij Moergestel vind je niet alleen zo’n 16.000 reguliere drogisterijproducten, maar ook veel natuurlijke producten zoals natuurlijke voeding, thee en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Maar ook merken die je niet in alle drogisterijen vindt: New Care en Dr. Hauschka. En wat te denken van het DA huismerk? Een uitstekend en voordelig alternatief. Zoek je een cadeautje voor jong of oud, je slaagt hier altijd met de wisselende collectie armbanden en oorbellen en de mooi verpakte cadeaupakketten.

Goed advies geven is ons ding

Netty en haar team houden hun kennis op het gebied van gezondheid en uiterlijke verzorging voortdurend op peil, zo weet je zeker dat je altijd een gedegen advies krijgt dat precies op maat gesneden is. Ze maken nog echt tijd voor een gesprek. Vandaar dat zij hun meeste klanten persoonlijk kennen, en vaak al weten wat je nodig hebt of welk product het beste bij je past. Meedenken met de klant en een luisterend oor bieden, dat vinden ze hier belangrijk. En weten ze toevallig iets niet, dan verdiepen ze zich er meteen in en weten binnen de kortste keren van de hoed en de rand. Geen vraag is hier dus te gek!

Mensen helpen geeft een boost

“Mensen staan er vaak versteld van wat wij allemaal te bieden hebben,” zegt Netty. “Zoveel mensen lopen vaak langer dan nodig met gezondheidsklachten rond. Of het nou rugklachten zijn, een hoge bloeddruk of een huidaandoening. Het geeft ons echt een boost als de klanten je zo vertrouwen dat ze liever hun vraag bij jou komen stellen dan bij hun huisarts. En als ze later terugkomen om te vertellen dat hun klacht is verdwenen, dan weet je weer waarvoor jet het allemaal doet.

Social Media

Volg DA Moergestel op Facebook

Aanvullende diensten

Kantoorartikelen

Gratis Parkeren

Eyelove