Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie van Appeldoorn

DA Drogisterij Van Appeldoorn is al meer dan 135 jaar een begrip in Bemmel en omstreken. Naast de drogisterij kan je hier ook terecht voor de Readshop, Eyelove Brillen, pasfoto service, parfumerie, schoonheidssalon en de grootste kerststallen showroom van Nederland. Een winkel met veel voorzieningen en specialisten in diverse vakgebieden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie van Appeldoorn

Dorpsstraat 45

6681 BL Bemmel

0481-450267

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

13:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Van Appeldoorn Bemmel is dé winkel waar je goede service kan verwachten en waar het hele team verstand van zaken heeft. 

Super service 

Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel bij DA Drogisterij Van Appeldoorn en het vaste team van medewerkers draagt dit al jaren uit. Men zegt niet voor niks over Van Appeldoorn: “Bij Van Appeldoorn hebben ze het wel, en zo niet, dan kunnen ze het bestellen.” Dit geldt niet alleen voor de drogisterij, ook bij de Readshop zijn vrijwel alle boeken, indien niet op voorraad, te bestellen en vaak zelfs binnen 24 uur leverbaar. Bij Van Appeldoorn passen ze het assortiment aan op de vraag van de klant, daarom zie je nu bijvoorbeeld steeds meer natuurvoeding en voedingssupplementen in de schappen liggen. 

Divers aanbod 

DA Drogisterij van Appeldoorn is een bedrijf dat bestaat uit vele facetten. De drogisterij is voorzien van heerlijke parfums en prachtige make-up, maar het is ook mogelijk om een cholesterol-, bloeddruk- of glucose-check te doen. Daarnaast kan je hier ook terecht voor kantoorartikelen, inktcartridges, boeken, tijdschriften en wenskaarten. Een nieuwe bril nodig of je ogen laten opmeten? Ook dat kan bij Van Appeldoorn Bemmel, want deze DA heeft een Eyelove brilafdeling onder hetzelfde dak. Maar wat deze drogisterij nou echt uniek maakt, is de showroom van kerststallen die onder de winkel te vinden is. Kom vooral langs in november en december om deze te bewonderen. 

Duurzaam 

Het winkelpand is al ruim tien jaar voorzien van groene energie middels zonnepanelen. De winkel wordt gekoeld en verwarmd met aardwarmte en is daardoor niet afhankelijk van gas. Duurzaamheid is niet alleen van belang voor het pand, maar ook terug te vinden in het aanbod van producten. DA Drogisterij Van Appeldoorn heeft een hoop natuurlijke producten in het assortiment zoals: Eco Cosmetics, New Care, Golden Naturals, Weleda, A. Vogel, VSM en Arkopharma.  

Schoonheidssalon 

De schoonheidssalon bij Van Appeldoorn bestaat al meer dan 50 jaar en heeft al die jaren ambachtelijk vakmanschap weten te leveren. Op dit moment wordt het mooie merk Payot gebruikt voor de behandelingen; een product gemaakt van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten. Kies je voor een hotstone massage, gezichtsbehandeling, pedicure, zonnebank, paraffinebehandeling of dode zeezout therapie? Welke behandeling je ook kiest, de schoonheidsspecialist gaat je in de watten leggen zodat je gegarandeerd ontspannen naar huis gaat.  

Aanvullende diensten

Readshop

Tijdschriften

Kantoorartikelen

Loterijen

Boeken

Fotoservice

Pedicure

Schoonheidsspecialist

Gaatjes Schieten

Zonnestudio

Schoonheidssalon

Gratis Parkeren

Wenskaarten

Pasfoto's

Eyelove

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck