Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Sebas

Welkom bij DA Drogisterij Sebas op winkelcentrum Muntplein. Als gevestigde naam in Nieuwegein voeren wij al jaren het echte drogisterijassortiment en zijn wij bovendien gespecialiseerd in vitamines en mineralen. Ons goed geschoolde team is echt geïnteresseerd in de gezondheids- of verzorgingsvragen van de klant en lost ze op met het juiste advies en product. Hier staat persoonlijke aandacht sinds 1978 hoog in het vaandel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Sebas

Muntplein 8

3437 AN Nieuwegein

030-6054226

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

10:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA Drogisterij Sebas staat de klant sinds jaar en dag op de eerste plaats!

Familiebedrijf

Opricht door Aart en Coby van Tellingen is de drogisterij een echt familiebedrijf. Sebas wilde na zijn schooltijd graag het vak van drogist uitoefenen,  zijn ouders vonden het belangrijk dat hij eerst bij een andere drogist zou gaan werken om de fijne kneepjes van het vak te leren: ‘Nadat ik mezelf had opgewerkt als bedrijfsleider bij een drogist in Amsterdam volgde ik mijn vader op toen hij overleed. Al onze medewerkers werken al jaren in de winkel, hebben ontzettend veel kennis en vinden altijd een passend advies. De klant staat bij ons op nummer 1.’

Klantgericht

DA Drogisterij Sebas speelt in op de vraag van de klant en past daar met enige regelmaat het assortiment op aan. Omdat we de klant goed kennen, weten we wat hij of zij zoekt. Op het gebied van voedingssupplementen heb je hier naast Solgar nog veel meer keus. Uiteraard hebben wij het DA huismerk in ons aanbod. Hoogwaardiger en voordeliger dan dit DA-huismerk vind je het bijna nergens.

Acties

Sebas: ‘Met speciale acties en kortingen zetten wij de ene keer onze luxe parfumerie in de spotlights en de andere keer gaan wij in op de natuurlijke cosmetica en zelfzorgmiddelen van bijvoorbeeld Weleda. En als je op een ander moment terugkomt, helpen wij je graag aan een Eyelove bril. Toe aan de grote schoonmaak van je huis? Met HG krijg je alles schoon. 

Social Media DA Sebas

Volg DA Sebas op Facebook

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie

Eyelove