Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Schouten

DA drogisterij Schouten is al jaren dé drogisterij van Oudewater waar je slaagt voor alles op het gebied van gezondheid, beauty en verzorging. Je krijgt deskundig advies in een ontspannen sfeer. Stap eens binnen en ervaar het zelf.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Schouten

Korte Havenstraat 18

3421 AG Oudewater

0348-565336

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

DA drogisterij Schouten biedt een ruim assortiment drogisterij artikelen. Hier krijg je goed en eerlijk advies en vind je alles wat je nodig hebt om je fit, mooi en gezond te voelen. 

Het verhaal van de drogist

Ondernemer en eigenaar van de drogisterij is Johan Schouten. Afkomstig uit een familie van ondernemers zette hij als kind tijdens schoolvakanties zijn eerste stappen achter de toonbank. Na het opdoen van veel werkervaring en het behalen van zijn diploma’s voor drogist en parfumeur werkte hij als bedrijfsleider bij verschillende drogisterijen. Op zijn 30e begon hij zijn eigen zaak in Oudewater. Johan vertelt: “Geen dag is hetzelfde en geen klant is hetzelfde. De uitdaging is om elke klant tevreden de deur uit te laten gaan. De afwisseling maakt het vak uitdagend. Zo adviseren we de klant bij lichamelijke klachten maar geven we ook advies op schoonheidsgebied.”

Breed assortiment

Op de gevel van het authentieke winkelpand aan de gracht van Oudewater zie je een originele gaper. Vroeger was dit hét kenmerk van de drogist, voor Johan schouten en zijn team symboliseert dit de ‘ouderwets’ goede service die je hier nog krijgt. Johan: “Ons assortiment is dat wat je van een drogisterij mag verwachten zodat de klant bijna nooit mis zal grijpen. We bieden een ruim basisassortiment, aangevuld met verrassende producten. Zo zijn we in Oudewater de exclusieve winkel voor Solgar en Golden Naturals. Ook op het gebied van huidverzorging hebben we veel in huis, zoals bijvoorbeeld de producten van Louis Widmer, Clinique en Collistar”.

Vakkennis en service

In de winkel werkt een enthousiast team van 5 vaste medewerkers. Zij hebben allemaal een brede algemene kennis over het drogisterij-assortiment en daarnaast ook persoonlijke specialisaties. Johan: “Zelf ben ik gespecialiseerd in geneesmiddelen en natuurlijke alternatieven, mijn collega Monique heeft meerdere visagie-cursussen gedaan en is specialist in huidadvies en Maaike heeft veel ervaring in de luxe parfumerie. We vullen elkaar aan en kunnen samen echt goed advies geven.” 

De klant is koning

In het gezellige Oudewater staat de winkel bekend als dé dorps drogisterij, waar je eerlijk advies krijgt. De vriendelijke medewerkers hebben oog voor de klant en maken graag tijd voor een praatje. Johan: “Om altijd op de hoogte te zijn van trends en ontwikkelingen besteden we veel tijd en aandacht aan het volgen van trainingen. We willen niets missen wat dat betreft. Regelmatig steekt een klant zijn hoofd om de hoek om even te zeggen dat het product dat we hebben verkocht precies het goede was. Of dat de behandeling die we hebben geadviseerd heeft geholpen. Dat soort complimenten zijn een bevestiging om nog jaren vol enthousiasme door te gaan.”

Social Media

Volg DA Schouten op Facebook

Aanvullende diensten

Schoonheidsspecialist

Pasfoto's

Eyelove

Huidcheck

Stresscheck

Bodycheck

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck