Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Relinde Fijnaut

Welkom bij DA Drogisterij Relinde Fijnaut aan de Hoofdstraat in Terheijden, vlakbij Breda. Deze charmante drogisterij ligt tussen de andere winkels aan de doorgaande weg door het dorp. De hele dag is er dan ook gezellige aanloop. De ervaren medewerksters zijn goede verstaanders die je uitstekend adviseren. Over geneesmiddelen, verzorgingsproducten en nog veel meer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Relinde Fijnaut

Hoofdstraat 11

4844 CA Terheijden

076-5932368

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

De vertrouwde drogist waar je vriendelijk en professioneel wordt geholpen. 

Een zwak voor het drogisterijvak

Al sinds het eind van de jaren zeventig runt Relinde Fijnaut de drogisterij onder haar meisjesnaam. Zij vertelt: ‘Na de middelbare school ben ik de drogistenvakopleiding gaan doen. Dat wilde ik graag omdat je in een drogisterij zo’n persoonlijk contact met de klant hebt. Tegelijkertijd heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan. Toen ik voor mijn werk in veel verschillende drogisterijen kwam, voedde dat mijn droom om een eigen zaak te hebben. Op dat moment kwam deze drogisterij op mijn pad!’

Alles is er

Eigenaresse Relinde is gespecialiseerd in geneesmiddelen en voedingssupplementen. Haar achtergrond als schoonheidsspecialiste komt in de winkel dagelijks van pas, net als de kappersopleiding van een van de medewerksters. Ook over mondhygiëne en wond- en sportverzorging kun je hier alles vragen. Deze brede kennis binnen het team vertaalt zich naar een dito assortiment. Met merken zoals Louis Widmer, New Care, Orthica, Pukka thee en DA’s eigen hoogwaardige huismerk.

Praktische extra services voor het dorp

DA Relinde Fijnaut is meer dan een drogisterij. Je kunt hier ook terecht voor de (pas)fotoservice, schoenherstel, de stomerij en het DHL-servicepunt. En voor allerhande smaakvolle en originele cadeauartikelen. De medewerkers stellen zelf verrassende cadeausets samen. En ze nemen graag de moeite om een cadeaubon mooi te verpakken. 

Enthousiasme en persoonlijke aandacht

‘Wij helpen de klanten zoals we zelf geholpen willen worden’, aldus Relinde. Zij werkt in de winkel samen met vier assistent-drogisten. Een enthousiast en volledig up-to-date bijgeschoold team. Niet alleen uit Terheijden maar ook uit omliggende dorpen komen klanten hier graag. Regelmatig brengt iemand iets lekkers, uit dankbaarheid voor het goede advies. De mensen uit het tegenoverliggende verzorgingstehuis kunnen altijd een beroep doen op de drogisterij voor een extraatje; even meehelpen met oversteken, een dop losdraaien of een bestelling langs brengen.

Social Media

Volg DA Relinde Fijnaut op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Fotoservice

Gratis Parkeren

Pasfoto's

Stomerij