Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

De luxe verwenpakketten van Janzen uit de spaaractie zijn wegens succes uitverkocht.  Klik hier voor meer informatie

DA Drogisterij & Parfumerie Pijnacker

De DA drogisterij en parfumerie is onderdeel van het Warenhuis Pijnacker in Ferwert. Hier kan je terecht voor alles op het gebied van uiterlijke verzorging en gezondheid, maar ook parfums en cadeaus. Daarnaast vind je hier ook een Marskramer, Top1Toys en PostNL-servicepunt. Een veelzijdig aanbod onder één dak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Pijnacker

Hoofdstraat 46

9172 MP Ferwert

051-8412376

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag

08:30 - 18:00

Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag

08:30 - 21:00

Zaterdag

08:30 - 17:00

Zondag

Gesloten

Warenhuis Pijnacker heeft alles voor je huis,Warenhuis Pijnacker heeft alles voor je huis, kantoor, dagelijkse verzorging, luxe parfums en meer!  kantoor, dagelijkse verzorging, luxe parfums en meer! 

Gezellig team

Drogist Anneke en Geert zijn de basis van dit gezellige team. Met een vriendelijke lach en een vrolijke instelling zullen ze elke klant naar hun beste kunnen helpen. Niet te veel poespas; ze zijn beiden voorstander van een directe en behulpzame aanpak. Ze gaan vakkundig en bekwaam te werk en houden ondertussen de sfeer toegankelijk. Anneke en Geert zeggen: "Op een ongedwongen en gezellige wijze helpen we onze klanten, elke dag opnieuw, met veel plezier.”

Veelzijdig aanbod

In 1961 begon warenhuis Pijnacker als textielwinkel en ondertussen is dit aangevuld met huishoudartikelen, speelgoed en de drogisterij en parfumerie. Je zit hier altijd goed voor alles op het gebied van de dagelijkse verzorging. Van gezonde natuurproducten tot frisse shampoos en van trendy make-up tot verzorgende bodylotion. Deze vertrouwde merken kan je altijd in de schappen vinden: Bountiful, Kneipp, Miss Sporty, John van G, Nivea, Guhl. Daarnaast kan je bij de Marskramer alles voor in het huis vinden en is de Top1Toys voorzien van het leukste speelgoed.

Cadeaus

Op zoek naar een mooi cadeau? Dan is DA Drogisterij & Parfumerie Pijnacker de plek in Ferwert waar je gaat slagen. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk parfum, lekkere zeep of mooie make-up. Kan je niet kiezen, dan is een cadeaubon ook altijd een goed idee. Bij Pijnacker spelen ze in op de seizoenen, dus in de zomer kan je hier alles vinden voor de tuin en het strand, en in de winter hebben ze alles in huis voor de feestdagen. Wat je ook uitkiest, het wordt prachtig voor je ingepakt, zodat het nog leuker is om weg te geven.

Gouden service

Bij DA Pijnacker kan je altijd service met een gouden randje verwachten. Elke klant is speciaal en wordt met veel zorg en aandacht geholpen. Naast de uitstekende klantenservice zijn er ook een aantal praktische services aanwezig waar Anneke en Geert je graag mee helpen. Zo kan je hier terecht voor het halen en brengen van pakketjes bij het PostNL-punt, is er een kopieerapparaat aanwezig en hebben ze een fotoservice voor het afdrukken van jouw afbeeldingen. Het is echt een allround winkel.   

Social Media

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Pijnacker op Facebook

Aanvullende diensten

Kantoorartikelen

Speelgoed

Fotoservice

Gratis Parkeren

Servicepunt PostNL