Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Moordrecht

Deze nette, gezellige drogisterij in Moordrecht biedt het beste van twee werelden. Het is een drogisterij en een apotheek in één. Hier vind je alles op het gebied van persoonlijke verzorging, schoonheid en natuurlijk gezondheid. De deskundige dames bieden graag een luisterend oor, geven make-up tips en weten antwoord op al je gezondheidsvragen. Deskundig advies verzekerd!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Moordrecht

De Smidse 35

2841 XW Moordrecht

0182-379282

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:00 - 17:30

Dinsdag

09:00 - 17:30

Woensdag

09:00 - 17:30

Donderdag

09:00 - 17:30

Vrijdag

09:00 - 17:30

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA drogisterij Moordrecht weten ze alle ins en outs van gezondheid, want hier vind je een drogisterij en een apotheek onder één dak.

Ervaring telt

Na jaren in de zorg te hebben gewerkt, stapte winkelmanager Khadija in 2004 over naar de nieuwe apotheek in Moordrecht. Toen er later een DA drogisterij bij de apotheek geopend zou worden, werd ze gevraagd om de drogisterij te runnen. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen. Ze ging al met plezier naar haar werk en deze nieuwe uitdaging kwam precies op het juiste moment. Khadija en haar 4-koppige damesteam hebben samen een halve eeuw drogisterij ervaring. Daar pluk jij natuurlijk de vruchten van.

Extra aandacht voor gezondheid

Omdat DA drogisterij Moordrecht ook een apotheek herbergt, spreekt het voor zich dat hier extra veel kennis is op het gebied van gezondheid. Je vindt hier een ruim assortiment aan medicijnen, vitaminepreparaten en mineralen, maar ook de beste producten voor je persoonlijke verzorging. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Solgar, Orthica, Vichy en Sans Soucis. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor meer dan 16.000 reguliere drogisterijartikelen, het voordelige DA huismerk.

Voortdurend up to date

De dames van DA drogisterij Moordrecht zijn altijd met hun vak bezig. Zij doen ieder jaar hun nascholing, ze houden de vakliteratuur bij en volgen regelmatig trainingen en cursussen. Ze zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en daarom is hun advies precies op maat gesneden voor jou. Je kunt ook een afspraak maken met Khadija voor een persoonlijk en uitgebreid advies op het gebied van visagie, huidverzorging, of Solgar vitaminen.

Persoonlijke benadering wordt gewaardeerd

De klanten verwennen, een luisterend oor bieden en persoonlijk contact, daar staat DA Moordrecht om bekend. “Wij kennen onze klanten vaak persoonlijk,” zegt Khadija, “dus je bouwt een band op. Laatst adviseerden we een klant met een tennisarm. Dat advies had hem zo goed geholpen dat hij een maand later met enorme bos bloemen in de winkel stond! Daar doe je het allemaal voor. Verder verwennen wij onze klanten graag op onze speciale klantendag. Dan worden er demonstraties gegeven, geven we health en beauty advies en een goedgevulde goodybag. De klant staat op deze dag centraal. Eigenlijk elke dag!”

Social media 

Volg DA Drogisterij & Parfumerie Moordrecht op Facebook

Aanvullende diensten

Fotoservice

Gratis Parkeren

Luxe Parfumerie