Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Mirjam

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie Mirjam in de Vechtstraat in Groningen. Een begrip in de Rivierenbuurt vlak achter station Groningen. Voor velen is Mirjam de vertrouwde buurtdrogist waar je altijd een professioneel advies kunt krijgen. Een overzichtelijke winkel die alles heeft.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Mirjam

Vechtstraat 129

9725 CT Groningen

050-3640267

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

09:30 - 20:00

Dinsdag

09:30 - 20:00

Woensdag

09:30 - 20:00

Donderdag

09:30 - 20:00

Vrijdag

09:30 - 20:00

Zaterdag

09:30 - 18:00

Zondag

Gesloten

DA Drogisterij/Parfumerie is een overzichtelijk ingerichte, professionele en gezellige drogisterij waar je goed wordt geholpen.

Niks zo leuk als drogisterijwerk

‘Rond m’n 18e wist ik al dat ik iets voor mezelf wilde gaan doen’, vertelt eigenaresse Mirjam Zuidersma. ‘Ik volgde de mbo-opleiding Ondernemer Detailhandel en liep onder andere stage bij twee drogisten. Geen andere stage heeft ooit kunnen tippen aan die ervaringen, ik vond het geweldig. Nadat ik m’n hbo-associate degree in Small Business & Retail management had gehaald, ben ik op m’n 23e meteen gaan werken bij een drogisterij en gestart met de opleiding tot drogist. Toen ik 27 was, in 2013, opende ik D.I.O. drogisterij Mirjam. De beste beslissing ooit!’ In 2019 koos Mirjam ervoor om verder te gaan onder de vlag van DA.

Veel natuurlijke producten

Bij Mirjam vind je wat je nodig hebt. Alle leeftijdscategorieën kunnen bij Mirjam terecht. Mirjam heeft de betere merken, veelal natuurlijke producten voor lichaamsverzorging en voedingssupplementen. Een greep uit het assortiment: Weleda, New Care, fytotherapie van Arkopharma, dermatologische huidverzorging van Louis Widmer, Zarqa en make-up van John van G. Natuurlijk vind je er ook het huismerk waarmee je net iets voordeliger uit bent. Andere bijzondere merken zijn Pupa, Aromed, Naif baby, Sen en Zo en Golden Naturals voedingssupplementen.

Leuke initiatieven en praktische services

Bij DA Drogisterij/Parfumerie Mirjam is het gezellig. Mirjam: ‘Veel van onze klanten kennen we persoonlijk. Met de feestdagen is de winkel gezellig versierd. Alles staat in het teken van leuke cadeautjes.' Daarnaast organiseert Mirjam regelmatig iets verrassends voor haar klanten. Zoals een beautymiddag, mannenmiddag, manicurebehandeling en af en toe wordt er wat lekkers te drinken ingeschonken. Ook een leuk cadeautje is snel gevonden in deze winkel. Of op een braderie of event, waar Mirjam regelmatig van de partij is. En om het helemaal praktisch te maken, kun je ook voor schoenherstel bij Mirjam terecht.

Net een stapje meer

‘De ene klant redt zichzelf, de ander wil graag geholpen worden’, vertelt Mirjam. ‘Die verschillen zijn juist zo leuk. We willen vooral inspelen op de behoefte van de klanten en zorgen dat ze goed geholpen de winkel weer verlaten. We zijn allemaal enthousiaste professionals die net een stapje meer willen zetten. Vanaf het moment dat de deuren ’s morgens opengaan is het hier leuk, en dat horen we ook terug. Het voelt eigenlijk niet eens als werk!’

Social Media

Volg DA Mirjam op Facebook

Aanvullende diensten

Schoenenherstel

Kledingreparatie

Wenskaarten

Plus Supermarkt

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck