Bestelling af te halen in 300+ winkels

Gratis verzending vanaf 35.-

Voor 21u besteld, binnen 2 dagen in huis*

MagazineFolderKlantenservice

Voel je goed

Winkels
Aanbiedingen
300+ Winkels
Blog
Zoeken...

DA Drogisterij & Parfumerie Michelle

In winkelcentrum de Hoven vind je deze frisse drogisterij. Bijna iedereen kent de winkelmedewerkers, ze werken er vaak al jaren en zijn daarom vertrouwde gezichten. Omdat ze jou als klant persoonlijk kennen weten ze al gauw wat jij nodig hebt. De dames weten alle ins en outs op het gebied van schoonheid en gezondheid. Kom gauw langs en laat je uitgebreid adviseren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Contactgegevens

DA Drogisterij & Parfumerie Michelle

Troelstralaan 17-19

2624 ET Delft

015-2610521

Routebeschrijving

Openingstijden

Maandag

11:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17:00

Zondag

Gesloten

Bij DA drogisterij Michelle helpt het goed opgeleide team met een vitaminedeskundige je graag bij al jouw vragen over een goede gezondheid.

Vertrouwde gezichten

Als je klaar bent met shoppen in het winkelcentrum, dan ga je bijtanken bij de dames van drogisterij Michelle. Een ruim opgezette winkel die zeer goed bereikbaar is voor rolstoelen en scootmobiels. Hier zie je dezelfde, vertrouwde gezichten die hun klanten vaak al jaren kennen. Dit team werkt al jarenlang nauw samen en is goed op elkaar ingespeeld. Een dame is zelfs al 25 jaar in dienst. Desiree is drogist en zwaait hier de klantvriendelijke scepter. Medewerkers hebben veelal een achtergrond als drogisterijmedewerker of schoonheidsspecialist. Zij zijn dus van vele markten thuis. Kortom, persoonlijk advies verzekerd!

Producten waar je happy van wordt

Hier vind je producten die je niet altijd bij een gewone drogisterij vindt, zoals de merken Louis Widmer, Clarins, Lancome en Solgar. Naast de 16.000 reguliere drogisterijartikelen is er hier ook een breed assortiment aan natuurlijke producten. Maar ze letten hier ook op de kleintjes. Het voordelige huismerk DA biedt voor veel A-merken een voordelig, en toch kwalitatief hoogstaand alternatief. Dus of je nou een parfum zoekt, thee, mascara, vitamines, kraamcadeautjes, cadeaupakketten of een armbandje, hier vind je het allemaal.

Een schat aan kennis en ervaring

Goed advies, gegeven door professioneel opgeleide medewerkers, dat is een van de speerpunten van elke DA drogisterij. Zo ook hier. De dames weten dat goed luisteren en meedenken met de klant altijd een advies oplevert dat precies op maat gesneden is voor jou. Dat doen ze dan ook graag: alle tijd nemen om een praatje te maken, zodat ze de klant goed leren kennen. En omdat ze hun klanten persoonlijk kennen, weten ze vaak nog eerder dan jijzelf welk product geschikt voor je is. Zo is er ook een Solgar vitaminen specialist voor al je vragen over gezondheid en weerstand opbouwen. De dames leren voortdurend bij, door cursussen en trainingen te volgen. Zo blijven ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Soms maak je het verschil

“Ik vind het heerlijk om echt uit te pakken in de winkel,” zegt Desiree. “Zo organiseren wij koopavonden, interessante demonstraties met goodybags en kortingen. Wat ons werk heel waardevol maakt, is als je mensen van een klacht af kunt helpen. Soms zijn mensen al bij de apotheek of de huisarts langs geweest, zonder resultaat. Dan zetten wij onze Solgar specialist in, die weet alles over gezondheid. Vaak kunnen we met tips of het juiste product precies geven wat de klant nodig heeft. Dan maak je echt het verschil in iemands leven. Wat wil je nog meer?”

Vermoeidheidscheck 

Vul gratis de online check in. Aan de hand van jouw antwoord op de vragen krijg je inzage in jouw herstelvermogen in ruste. Herstel je voldoende na een drukke (werk)dag of raak je steeds vermoeider? Aan de hand van de check ontvang je van ons een aantal persoonlijke adviezen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken voor een persoonlijke, uitgebreidere check in onze DA-winkel aan de Troelstralaan in Delft. 

Social Media

Volg DA Michelle ook op Facebook

Aanvullende diensten

Gratis Parkeren

Glucosecheck

Cholesterolcheck

Bloeddrukcheck